veoma uspešna

Nakon raskida je promenila život: Sećate li se koju glumicu je Ben Aflek voleo tik pre nego što se pomirio sa Džej Lo?

2021. godine, pre pomirenja sa Džej Lo, Ben Aflek je raskinuo s glumicom za koju se mislilo da će ga odvesti pred oltar.

Ben Aflek u vreme ljubavi s Anom de Armasfoto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pre nego što se pomirio sa Dženifer Lopez 2021. godine, od koje se sada i razvodi, dobro je poznato da je Ben Aflek bio u ludoj vezi sa glumicom Anom de Armas.

 

Ben i Ana uživali su u vezi nekoliko meseci, a iako se tada pisalo i da Ben planira da se njom oženi, sve se prekinulo odjednom, nakon čega se on vratio vezi s latino divom, koja je, očekivano, privukla veliku pažnju, pa je njegova ljubav s Anom brzo zaboravljena.

 

Lepa Kubanka istakla se ulogama u filmu o Džejmsu Bondu, gde je glumila tzv. Bondovu devojku, sa Danijelom Krejgom je glumila i u filmu Knives Out, a bila je među nominovanima u kategoriji najbolje glumice zbog uloge Merilin Monro u filmu "Plavuša", no Oskar joj je izmakao i završio u rukama koleginice Mišel Jeo.

 

 

Iako je postigla velike uspehe, veza sa Aflekom ipak je imala i negativnog uticaja na nju, pa je nakon raskida izvukla pouku da privatni život zadrži za sebe.

 

Holivudsku adresu zamenila je životom u Vermontu, a tu odluku je donela jer je htela da bude slobodna, sama i s ljudima s kojima želi da bude. Na to se odlučila posle života u Los Anđelesu, gde su ih paparaci pratili u stopu i konstantno bili ispred doma gde je živela sa Aflekom.

 

FOTO: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
FOTO: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
FOTO: EPA-EFE/DAVID SWANSON
FOTO: Profimedia
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram
FOTO: Profimedia

 

Upravo to je i bio razlog zbog kog njihova veza više nije mogla da opstane.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Pomirenje Džej Lo i Bena Afleka