najnoviji trend

Kako da izgledate moćno & šik tokom jeseni? Jedan aksesoar stvara "bum" efekat – uz ovih 5 načina za nošenje

Bilo da volite svedene kombinacije ili eksperimentisanje sa modom, uz njega ćete svaki stajling podići na novi nivo.

foto: Pinterest / Printscreen / MoonGabySun

Jedan modni detalj ove jeseni izdvaja se kao pravi statement komad za sve ljubiteljke sofisticiranog stila.

 

Na prvi pogled jednostavan, daje poseban pečat svakom autfitu, kombinujući formalnost i razigranost na način koji je u isto vreme klasičan i moderan.

 

Ovog puta, u fokusu je – kravata, trendi dodatak koji dominira ženskom modnom scenom!

 

1. Kravata uz klasičnu belu košulju i farmerke

 

Ova kombinacija je savršena za dnevne varijante, kada želite izgledati sređeno, a opet opušteno. Klasična bela košulja i ravne, lagano isprane farmerke dobijaju potpuno novu dimenziju uz tanku crnu kravatu.

 

Dodajte mokasine i velike sunčane naočare za stil koji prkosi formalnostima, a zadržava dozu elegancije. Ovaj autfit možete začiniti i kožnom jaknom ili kaputom u jarkim bojama za dinamičan kontrast.

 

2. Kravata i oversized sako za poslovni stil s twistom

 

Ako volite poslovni stil, kravatu možete kombinovati sa oversized sakoom, jednostavnom bluzom i suknjom visokog struka ili širokim pantalonama.

 

Birajte kravate sa dezenima, poput tartana ili suptilnih pruga, za dodatnu dinamiku. Tako kreirate sofisticiran, ali razigran look koji se ističe u poslovnom okruženju. Uz gležnjače ili elegantne čizme do kolena, ovaj stajling postaje prava modna poslastica.

 

 

3. Romantični izgled uz haljinu i kravatu

 

Kravata može biti savršen kontrast romantičnim i ženstvenim haljinama. Ženstvena crna haljina uvek je sjajan izbor i učiniće svaki vaš look sa karavatom mističnim i interesantnim.

 

Kravata u ovom slučaju može biti kombinovana i sa razigranim i lepršavim modelima, koji će u svakom trenutku izgledati trendi i kul. Ovaj stajling idealan je za dan proveden u kancelariji ili veče rezervisano za ispijanje koktela sa prijateljicama u gradu.

 

 

4. Odelo za moćan izgled

 

Ukoliko želite da postignete sofisticiran i pomalo dramatičan izgled inspirisan stilom Blejk Lajvli iz filma "A Simple Favor", monohromatsko odelo u kombinaciji sa kravatom je pravi izbor.

 

Crno odelo sa oštrim krojem ili svetlije, poput bež ili sive, uz odgovarajuću košulju i kravatu daje snažan i autentičan efekat. Ovakva kombinacija nije samo odvažna, već i veoma moderna, posebno kada je kravata odabrana u istoj nijansi kao odelo ili košulja, čime se postiže suptilna, ali upečatljiva elegancija.

 

 

5. Kravata kao detalj na džemperu ili kardiganu

 

Za hladnije dane, kravata može biti zanimljiv dodatak i na džemperu ili kardiganu. Stilizujte je tako da se vidi ispod visokog V-izreza ili da lagano pada preko prednje strane džempera.

 

Ovaj efekat daje opušten, ali sofisticiran izgled koji se može nositi uz lepršavu suknju ili čak pantalone u cigaret kroju. Uz mokasine ili čizme do članka, ovaj autfit pruža neobičan, ali atraktivan stajling za dnevne aktivnosti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!