promo

Lenin “Znak“ – Lena Kovačević objavila prvu pesmu sa najavljenog albuma pod nazivom “9”

Nova pesma je objavljena.

foto: Irina Duplevskaja

Lena Kovačević je svoje obožavaoce sasvim iznenadila i obradovala vešću da piše muziku za svoj novi album pod nazivom “9”, kao omaž zvuku 90-tih. Lena je upravo objavila novi singl i spot za pesmu “Znak”.

 

Kako i sama kaže, već sa obradom pesme “Leto je” koja je postala regionalni, radijski i televizijski hit, poželela je da se sa nostalgijom prisetimo pesama, zvuka i emocija kada je u pitanju muzika 90-tih.

 

Muziku i tekst pesme “Znak” potpisuje Lena, dok sjajan aranžman i produkciju potpisuje Lenin dugogodišnji muzički producent Darko Dimitrov.

 

Na novom albumu publiku očekuju brojna iznenađjenja, zajedno sa spotovima koje potpisuje "Out of Focus Production" koju je Lena osnovala sa dugogodišnjim saradnicima.


 

"Posle teškog perioda bio mi je potreban album koji će mene podići, poželela sam da snimim pesme uz koje možemo na koncertima koji su pred nama da se radujemo i podsetimo zvuka koji smo voleli. Ovo je album” fazona”, projekat koji sam uradila za svoju dusu i nadam se na radost onih koji su voleli zvuk 90-tih”, izjavila je Lena Kovačević.


 

Spot “Znak” može se naći na Leninom YouTube kanalu, a pesma će uskoro biti dostupna na striming servisima.