srce joj je bilo slomljeno

Za 2 nedelje je trebala da se uda, njegove reči su joj razbucale srce: Ova istina je princezi Dajani uništila život

Umesto sreće u njeno srce se uselilia tuga s kojom je i preminula nakon strašne automobilske nesreće

PRINCEZA DAJANA JE BILA SLOMLJENA ZBOG REČI BUDUĆEG MUŽA foto: Still Watching Netflix, Youtube Printscreen

Kada je shvatila da će postati supruga princa Čarlsa Dajaninoj sreći nije bilo kraja. Radovala se svakom novom danu dok su planovi za venčanje već biti gotovo spremni.

 

Ipak, njenu sreću potpuno je ubila jedna rečenica koju je Čarls izgovorio u kupatilu dok je preko telefona pričao sa ženom koju je za života jedno i istinski voleo, Kamilom Parker.

 

Nakon toga su se princeza Dajana i Čarls strašno posvađali i njoj je ceo svet bio u sekundi srušen. Skupljala je krhotine svojg srca pred nogama čoveka sa kojim je trebala da provede ostatak života.


Tokom braka Čarlsa i Dajane, veza Čarlsa sa Kamilom bila je ozbiljna tačka spoticanja, a bivša princeza od Velsa je jednom prilikom ispričala sve o problemima koje su imali zbog toga.

 

Kraljica Kamila je nekada bila najpoznatija kao ozloglašena treća osoba u braku kralja Čarlsa sa princezom Dajanom i tada niko nije mogao da predvidi da će ona jednog dana biti toliko prihvaćena u javnosti da će biti krunisana pored Čarlsa kao njegova supruga i kraljica.

 

PRINCEZA DAJANA JE DVE NEDELJE PRED VENČANJE ČULA DA JE MUŽ VARA foto: LAZIC / Sipa Press / Profimedia

Čarlsova veza sa Kamilom izazvala je probleme u njegovom braku od najranih dana kada je Dajana još bila veoma mlada žena. Pre svoje tragične pogibije 1997. godine, princeza je govorila o sukobu koji je nekada imala sa Čarlsom nakon što ga je čula kako šapuće Kamili u telefonsku slušalicu reči koje su je potpuno uništile.

 

Ona je sve ovo ispričala kraljevskom piscu Endruu Mortonu, sa kojim je tajno sarađivala na biografiji svog života, i pružila sve moguće insajderske detalje o raspadu svog braka.

 

Dajana se slomila pred Mortonom jer joj je muževljevo neverstvo bukvalno uništilo život.

 

KAMILA JE BILA U VEZI SA ČARLSOM I KAD JE BIO U BRAKU SA DAJANOM foto: Alpha / Zuma Press / Profimedia

Kako je tada ispričala ona je Čarlsa čula dok je Kamili tiho govorio:

 

- Šta god da se desi, uvek ću te voleti.

 

Onda je ispričala da mu je rekla da je čula sve kroz vrata i tada su se gadno posvađali. 

 

Međutim, svađe i rasprave oko njegovog odnosa sa Kamilom nisu tu prestale, a Dajana je priznala kraljevskom piscu da je par redovno razgovarao o tome i da je čak i pre nego što se Dajana Spenser udala za Čarlsa, njegov odnos sa Kamilom trebao da bude znak da Dajana treba da otkaže venčanje.

 

DAJANIN SVET SE POTPUNO SRUŠIO 2 NEDELJE PRED VENČANJE foto: KEYSTONE Pictures USA / Zuma Press / Profimedia

Osim toga, Čarls je Kamili poklonio personalizovanu graviranu narukvicu za neposredno pre venčanja sa Dajanom,

 

- Neko iz  njegove kancelarije mi je rekao da je moj muž dao da se napravi narukvica za nju, koju ona nosi do danas. To je zlatna narukvica sa izgraviranim 'Gledis' i 'Fred'," nadimcma koji su svojevremno nosili Čarls i Kamila.

 

- Jednog dana sam ušala u kancelariju svog budućeg muža i pitala sam 'Oh, šta je u tom paketu?' Njegov čovek mi je rekao: 'O, ne bi trebalo da gledaš u to.' Zaprepašćeno sam rekla da ću baš da pogledam, otvorila sam i videla... znala sam čemu to vodi, bila sam krhana. To je bilo oko dve nedelje pre nego što smo se venčali. - ispričala je Dajana. 

 

Princeza je potom sebe nazvala "devicom" i "žrtvenim jagnjetom" u braku sa Čarlsom. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Britanski princ je u velikom problemu