buran porodični život

On je bio oženjen, a ona – najbolja drugarica njegove supruge: 40 godina duga ljubav slavnog pevača počela je neobično

Muzički genije danas proslavlja svoj 73. rođendan.

Sting se ženio dva putafoto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

Legendarni muzičar i frontmen benda "The Police" Sting već godinama uživa globalnu slavu i ljubav publike širom sveta.

 

Njegovi hitovi poput "Every Breath You Take", "Fields of Gold" i "Shape of My Heart" obeležili su decenije i postali bezvremenski klasici.

 

Dok su muzički svet i fanovi fascinirani njegovim talentom i harizmom, malo ko je upoznat sa njegovim složenim i haotičnim porodičnim životom.

 

Nedavno je svet imao priliku da upozna jedno od njegovo šestoro dece, koje je svet zaintrigiralo iz jednog posebnog razloga.

 

Eliot Paulina Samner, dete je legendarnog muzičara Stinga i glumice Trudie Stajer poznato i pod umetničkim imenom Koko Sumner.

 

Odrastavši u porodici bogatoj kreativnošću i umetničkim duhom, Eliot brzo pronalazi način da se istakne svojim jedinstvenim stilom, glasom i stavom prema svetu.

 

Mada je sastavni deo benda "I blame Coco", Eliot se proteklih godina često nalazi u medijima ne samo zbog svojih muzičkih postignuća, već i zbog otvorenih razgovora o svom identitetu.

 

Naime, Eliot se identifikuje kao rodno neutralna osoba, što je stav koji izražava kako kroz svoj život, tako i kroz umetnost.

 

Nedavno pojavljivanje na Nedelji mode u Parizu izazvalo je posebnu pažnju modnog sveta. Šetajući pistom u androgenoj odeći koja se savršeno uklapa uz Eliot Paulini svojstven fluidan identitet, Stingovo dete poslalo je snažnu poruku o rodnoj inkluzivnosti i slobodi izražavanja.

 

Eliot je jedno od šestoro dece Stinga, koji je osim muzičke karijere poznat i po velikoj ljubavi prema svojoj porodici.

 

Iz svog prvog braka sa glumicom Frensis Tomelti pevač ima dvoje dece – sina Džoa i ćerku Fuksiju. Džo je takođe krenuo očevim stopama i bavi se muzikom, dok je Fuksija prepoznatljiva kao umetnica i glumica.

 

Iz braka sa Trudi Stajler, Sting ima četvoro dece – to su  Majki, Eliot, Džejk i Đakomo. Majki se bavi glumom i ostvarila je zapažene uloge na televiziji i filmu, dok je Eliot, kao što je već pomenuto, u muzičkim vodama i modnoj industriji.

 

Džejk i Đakomo takođe su pokazali interesovanje za umetnost, iako su još uvek u potrazi za sopstvenim putem u svetu.

 

Sting je deci pružio odrastanje u kreativnom okruženju i oduvek je pokazivao koliko mu porodica znači.

 

Oženio se najboljom prijateljicom bivše žene

 

Njegov dugogodišnji brak sa Trudi Stajler, sa kojom je u vezi već više od tri decenije, jedan je od najstabilnijih u svetu šoubiznisa.

 

Njihova ljubavna priča počela je dok je Sting još uvek bio u braku sa Frensis, ali se pokazala kao sudbinska – Trudi i Sting i dalje su nerazdvojni, podržavajući jedno drugo u svim životnim i poslovnim poduhvatima.

 

Prvo "sudbonosno da" pevač je izgovorio 1976. nakon čega je sa Frensis dobio dvoje dece, a baš u vreme kada se mlađi naslednik rodio Trudi je ušla u njihove živote.

 

U tom trenutku, Trudi i Frensis postale su najbolje prijateljice, a ona je bila i prva komšinica para – živeli su vrata do vrata u Bejsvoteru, na zapadu Londona.

 

Muzičareva afera sa sadašnjom suprugom započela je dok se Frensis starala o njihovom gotovo tek rođenom mlađem detetu, a nije joj trebalo dugo da sazna za izdaju koju joj je priredilo dvoje u tom trenutku najbližih ljudi.

 

Par se razveo 1984. godine, a Sting je nastavio vezu s Trudi, kojom se i oženio 20. avgusta 1992. godine.

 

Trudi i Sting vole se već 4 decenijefoto: EPA/MIKE NELSON

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sergej Ćetković: Sebe sam zvao Sting u srednjoj školi