kao jaje jajetu

Od svoje nove maćehe mlađa je samo 9 godina & kažu da je ista slavni tata: Kako izgleda ćerka jedinica Borisa Bekera?

Naslednica poznatog nemačkog tenisera nije prisustvovala očevoj svadbi i svi se pitaju zbog čega.

Bekerovo treće venčanje bilo je pravi spektaklfoto: Tom Oldham/brave for SportFive/actionpress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sredinom septembra nekadašnji teniski as Boris Beker (56) po treći put u životu izgovorio je "sudbonosno da" i to svojoj 23 godine mlađoj izabranici Lilijan de Karvaljo Monteiro.

 

Raskošna trodnevna ceremonija održana je u slikovitom Portofinu, a tim povodom u Italiji okupile su se brojne značajne ličnosti iz sveta sporta i zabave.

 

Ipak, izostanak dveju bitnih osoba nije mogao da prođe neopaženo; u pitanju su Bekerov sin Amadeus i ćerka Ana Ermakova.

 

Bivšem treneru Novaka Đokovića ovo je treći po redu brak, a iz prethodnih brakova ali i vanbračnih veza ukupno ima četvoro dece.

 

Naime, sa prvom suprugom nemačkim modelom Barbarom Feltus deli dvojicu sinova Nou i Elijasa, za vreme čijeg rađanja je Boris imao aferu na jednu noć sa konobaricom iz rusije Anđelom Ermakovom, koja je rezultovala rađanjem njegove jedine ćerke, Ane.

 

Nakon toga dobio je sina Amadeusa u braku sa Lili Kersenberg. On trenutno ima 14 godina i baš kao i njegova starija polusestra, nije bio prisutan na očevoj svadbi.

 

Mnogi su se pitali zbog čega je čitava jedna polovina teniserovih naslednika izostala sa svečanosti, a kako dobro obavešteni izvori javljaju, razlog leži u tome što Amadeus i Ana jednostavno pozivnicu – nikada nisu ni dobili.

 

Iako su mnogi očekivali da će svojim prisustvom uveličati ovaj za svog oca važan dan, umesto toga Ana je uslikana kako uživa na prelepim plažama Monaka.

 

Na društvenim mrežama Ermakova je izuzetno popularna, te je tako na Instagram-u prati skoro 150 hiljada ljudi, sa kojima svakodnevno deli posebne trenutke iz svog života.

 

Mnogi nagađaju da jedan od razloga za Anino neprisustvovanje očevom venčanju može biti i činjenica da je od svoje mnove maćehe mlađa svega 9 godina, što razliku između njih dve čini znatno manjom od one koju dele Boris i Lilijan.

 

Uprkos nedefinisanim odnosima, čini se da mlada manekenka nikako ne može da pobegne od činjenice da je Bekerova naslednica, s obzirom na to da je njegova slika i prilika.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Novak i Goran Ivanišević