francuski stil u srcu milana

Izdužuje noge, zrači seksepilom, a ne otkriva ništa: Šik komplet Sofije Milošević za posebno veče u znaku Luja Vitona

Srpska manekenka bila je gošća na svečanoj večeri u organizaciji francuske modne kuće i za tu priliku odabrala izdanje koje spaja sportski stil s elegancijom.

Sofija Milošević spada u najbolje obučene Srpkinjefoto: sofijamilo/Instagram

Manekenka i dizajnerka Sofija Milošević već neko vreme živi u Italiji, gde njen partner Luka Jović igra za tamošnji Milan, a ovaj par uživa sa sinovima Aleksejem i Teodorom.


Budući da je ovaj italijanski grad je jedna od svetskih prestonica mode, Sofjia nesumnjivo ima mnogo prilika za uživanje, a juče je otkrila da je prisustvovala svečanoj večeri u organizaciji modne kuće Luj Viton.


Manekenka je bila u društvu slavnih u Muzeju umetnosti i kulture MUDEC, a odabrala je vrlo šik modno izdanje s potpisom čuvenog brenda.

Sofija je izgledala tendi u kompletu koji čine kropovana teksas jakna i duboka mini-suknja s prepoznatljivim dezenom francuske kuće LV. U pitanju je teksas spoj s motivom Damier, dezenom koji je postao zaštitni znak ovog brenda i inspirisan je šahovskom tablom.

 


Klasičan kroj kratke jakne ima jednostavne džepiće na preklop i kragnicu, dok je i suknja jednostavnog dizajna i kopča se rajsferšlusom na prednjoj strani, uz decentne džepiće.

 

Sofija je kombinovala ovaj komplet sa crnim bluzom s V-izrezom, crnim čarapama i salonkama, a svemu je dodala čuvenu LV torbu Petite Boite Chapeau.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sofija Milošević napravila gala žurku