kome bolje stoji?

Žene širom sveta "pale" su na najnovije izdanje princa Vilijama – i nije jedini kraljević kome je to pošlo za rukom!

Brada je moćan stilski detalj koji može drastično promeniti nečiji izgled, a posebno je zanimljivo kako utiče na lični opis muškaraca.

Mnoge žene pale su na novi imidž princa Vilijamafoto: Chris Jackson / Avalon / Profimedia

Dok nekima  može dodati šarm i učiniti ih atraktivnijima, drugima brada može narušiti izgled, dodati godine ili ih učiniti neprepoznatljivima.

 

Nedavno je princ Vilijam iznenadio javnost kada se u nekoliko prilika pojavio sa puštenom bradom, izazvavši podeljena mišljenja.

 

U nastavku teksta prikazaćemo nekoliko evropskih monarha sa i bez brade, analizirajući kako ovaj stilski detalj utiče na njihov izgled i percepciju u javnosti.

 

1. Princ Vilijam

 

Najnoviji imidž budućeg kralja iznenadio je mnogefoto: Chris Jackson / Avalon / Profimedia, Molly Darlington-REUTERS/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dok su neki smatrali da mu brada dodaje na muževnosti i šarmu, drugi su isticali da su navikli na njegov prepoznatljiv čisti izgled, te da ga brada čini starijim i ozbiljnijim.

 

 

2. Princ Hari

 

Princ Hari nosi bradu već godinamafoto: EPA-EFE/ARNO BALZARINI, EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Koliko je iznenađujuć Vilijamov novi imidž, njegovog mlađeg brata utoliko je teško zamisliti bez brade, s obzirom na to da već godinama ona čini sastavni deo njegovog izgleda.

 

 

3. Kralj Felipe VI od Španije

 

Mnogi smatraju da je kralj bio podjednako zgodan bez brade kao i sa njomfoto: Toshifumi KITAMURA / AFP / Profimedia, EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Španski kralj važi za jednog od najmarkantnijih muškaraca na svetu, a navikli smo da ga gledamo isključivo sa bradom. Međutim, da li ste znali da je i on nekada, baš kao princ Hari, bio golobradi prinčević?

 

 

4. Princ Karl Filip od Švedske

 

Princ od Švedske smatran je za jednog od najlepšihfoto: MARK RALSTON / AFP / Profimedia, Jonas Ekströmer/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Švedski princ trenutno ima 45 godina, a izgleda podjednako dobro kao i u mlađim danima, kada je više forsirao look bez brade.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu