UVEK ŠIK I TRENDI

Nikad ne izlaze iz mode: Najbolje kombinacije za omiljene KOŠULJE koje fantastično idu uz sve i za svaku priliku

Oversized košulje su neizostavan deo modnih trendova svake sezone, kontinuirano održavajući svoju popularnost u svetu mode

Modne kombinacije sa košuljama koje nikad ne izlaze iz modefoto: Robert O'Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ove široke, prostrane košulje donose udobnost i ležernost u svaki outfit, pružajući nam mogućnost da istovremeno izgledamo šik i opušteno.

 

Svake godine, dizajneri donose nove interpretacije ovog klasičnog komada, bilo da se radi o različitim materijalima, uzorcima ili detaljima, čineći ih nezaobilaznim delom garderobe svih ljubitelja mode.

 

Oversized je fantastičan izbor za ovakve vremenske uslove, omogućavajući nam da je nosimo kao lagani sloj preko kratkih majica ili topova bez rukava, a po potrebi je lako skinemo ako postane previše toplo.

 

 

Takođe je idealna za nošenje samostalno, jer je veoma prozračna i lagana, a rukave možemo podesiti prema potrebi.

 

Ove košulje su najčešće napravljene od pamuka ili lana, što ih čini savršenim izborom za toplije dane, a dolaze u različitim bojama i uzorcima, pri čemu su prugice trenutno veoma popularne. Pored toga, odlično se kombinuju sa raznim komadima poput kratkih pantalona i suknji.

 

foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bez obzira da li želimo dodatnu zaštitu od sunca ili samo želimo da budemo sigurni da nećemo biti hladni. Što se tiče modela kratkih pantalona ili bermuda koje možemo kombinovati sa ovakvim košuljama, mogućnosti su raznovrsne - od farmerki do lanenih pantalona,suknji, šortseva, izražavajući lični stil.

 

 

Košulju možemo potpuno uvući u pantalone, nositi je otvorenu kao lagani prsluk ili je čak delimično zakopčati pa deo staviti u pantalone, a deo ostaviti napolju.

 

Sa kojim god komadom odeće da iskombinujete ovu košulju, male su šanse da pogrešite, a stajling će vam biti savršen za mnoge prilike.

 

 

 

Bonus video