astrologija

NOVČANI HOROSKOP od 6. do 12. maja: Vodolijama neka vraća STARI DUG, jedan znak čeka velika BRIGA i neočekivani trošak

Zavirite među zvezde i pogledajte šta je to što savetuju astrolozi ove nedelje, a tiče se vaših finansija 

NOVČANI HOROSKOP OD 6. DO 12. MAJA foto: Shutterstock / Watchara Ritjan

Sa finansijskim horoskopom lakše je ne samo planirati novčana pitanja, već i upravljati drugim oblastima života. Na kraju krajeva, naše mogućnosti često zavise od našeg finansijskog blagostanja. Ove nedelje će mnogi znakovi Zodijaka imati priliku da reše probleme.

 

Da biste se osećali samopouzdanije od 6. do 12. maja, kao i da sigurno idete ka svojim finansijskim i radnim ciljevima, astrolozi savetuju da pratite novčane znakove za svaki dan u nedelji.

 

Sasvim je moguće da će nam noćna svetila pomoći da idemo pravim putem slanjem jednostavnih i nekomplikovanih tragova. Merkur i Venera su jaki i kreativni, a situacija je generalno stabilna, jer ove nedelje neće biti većih astro događaja. Dolazi vreme stabilnosti.

Ovan


Za Ovnove je važno da unapred planiraju svoje troškove za ovu nedelju. Odmah je vredno napomenuti da će kupovine i finansijski poslovi ići po planu - normalan tok života će se vratiti. Ovnovi pri kupovini treba da slede logiku i da ne donose odluke sa osećanjima, jer im to neće pomoći da sada uštede novac i smanje verovatnoću neproduktivnog trošenja. Živite bolje u okviru svojih mogućnosti, ne zaboravljajući da se razmazite malim stvarima.

 

Bik


Biku će ova nedelja možda izgledati lako, a mnogim ljudima ovog znaka će zaista biti tako. Nevolje će nestati u pozadini, crna traka će početi da ustupa mesto beloj. Nema potrebe da delegirate važne odgovornosti na nekog drugog. Ako se propusti neka prilika, prekorite sebe i krivite sudbinu. Kupovina će biti od velike pomoći.

Blizanci


Spontane odluke dovešće Blizance do gubitka novca, ali promišljeni koraci mogu se pokazati izuzetno isplativim. U finansijskoj i poslovnoj sferi, sada je važno da se ne rukovodite srcem, već umom, posebno u onim stvarima gde su velike sume novca u pitanju. Blizanci će im pomoći da privuku priliv finansija, ali za to ne treba da se plaše komunikacije i timskog rada. Bolje je ne davati prazna obećanja sebi i drugima.

 

Rak


Rakovi ne bi trebalo da postavljaju sebi nerešive zadatke. Od 6. do 12. maja važno je da se ne plašite da idete napred. U ovom slučaju, mnogi Rakovi materijalni i finansijski ciljevi će početi da se ostvaruju. Važno je održavati red ne samo u prostoriji, već i na radnom računaru i na radnom mestu. Što se tiče kupovine, nema ograničenja. Rakovi mogu kupiti stvari koje ih čine srećnim.

 

Nastavak na sledećoj strani...

NOVČANI HOROSKOP OD 6. DO 12. MAJA foto: Shutterstock / Drazen Zigic

Lav


Astrolozi savetuju Lavovima da izbegavaju zastoje u poslu. Važno je raditi neumorno, jer je energija noćnih svetiljki sada veoma stabilna i pozitivna. Naravno, problemi u finansijskoj i radnoj sferi neće se sami rešiti, pa će Lavovi morati da ulože napore da postignu uspeh. Univerzum će ih dočekati na pola puta. Ova nedelja obećava da će biti naporna i izuzetno važna.

 

Devica


Mnoge Device će jednostavno zaboraviti na posao, izgubiti se u kućnim poslovima i ljubavi, ali ovo je pogrešno. Neophodno je završiti ono što ste započeli i ne odlagati to za kasnije. Naravno, ni od sebe ne bi trebalo da zahtevate nemoguće, međutim, nerad sada može biti neoprostiva greška. Bolje je sada monetarnu sferu staviti kao prioritet. Vreme je za akciju.

Vage


Vaga treba da preispita svoj odnos prema novcu, posebno ako im on ne ostane dugo. Posebnu pažnju treba posvetiti stavkama troškova. Moguće je da su neka sredstva bačena. Ovo vuče Vagu u finansijsku rupu. Astrolozi savetuju predstavnicima ovog znaka da se sete da se na vreme odmore. Posao je posao, ali je važno i opuštanje i zabava da ne bi pregoreli.

 

Škorpija


Škorpijama će biti potrebno dobro pamćenje u periodu od 6. do 12. maja. Ovo će biti posebno važno za one koji se bave intelektualnim ili kreativnim poslovima. Sasvim je moguće da će Škorpije u narednom periodu moći da pronađu nove izvore prihoda i steknu veoma važna znanja. Negativne emocije mogu negativno uticati na vašu finansijsku situaciju, pa astrolozi izričito savetuju da ne komunicirate sa neprijatnim ljudima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

NOVČANI HOROSKOP OD 6. DO 12. MAJA foto: Shutterstock / Kotchapan VII

Strelac


Početkom nedelje Strelčeve mogu preplaviti neprijatna sećanja na prošle finansijske neuspehe. Novčana pitanja će progutati ove ljude od prvih minuta ponedeljka. Noćna svetila će pomoći Strelcu da postanu bolji ljudi i da se oslobode nepotrebnih troškova. Biće korisno da nedelju započnete generalnim čišćenjem kuće i sređivanjem ličnih stvari. Ovo će biti idealno vreme da završite važne stvari na poslu i u poslu.

 

Jarac


Stručnjaci iz Dailihoro. ru veruju da Jarčevi mogu očekivati povećanje prihoda. Njihovo biopolje će biti veoma snažno, tako da predstavnici ovog znaka mogu dobiti unapređenje, veliku narudžbu ili bonus. Preporučuje se ulaganje sredstava u profesionalni razvoj ili nova znanja. Možete kupiti nešto važno za dom, novu odeću. Jarčevi će moći da pokažu maksimalnu produktivnost.

Vodolija


Velika je verovatnoća da će Vodolije moći da povećaju svoje prihode ove nedelje ili da dobiju novac od dužnika. U periodu od 6. do 12. maja, bolje je ne menjati situaciju radikalno, jer će to zahtevati određene troškove. Ako Vodolija iznenada mora da se susreće sa nekim neočekivanim događajima u finansijskoj sferi, onda će u budućnosti sve ići u njihovu korist. Zbog jake i pozitivne Venere, Vodolije će biti manje umorne.

 

Riba


Ribe treba da postanu smelije. Kada upravljate finansijama, važno je tačno znati zašto i kuda će one ići. Možda je na vidiku kupovina koja nije bila sasvim neplanirana, ali bi im to u budućnosti bilo od velike koristi. Neki finansijski aspekti zavisiće od voljenih, tačnije od njihovih saveta, koje astrolozi savetuju da poslušate.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Astrolog otkriva tajne kako pobediti u igramaa na sreću