preukusno

JELO KOJE SVI VRLO RADO SPREMAMO, a originalni recept je zapravo potpuno drugačiji!

Za izvorni recept je potrebna šuplja kost, koža od slanine i meso u komadu! Zatim sve to kuvati dok se ne raskuva…

foto: promo

Ali obzirom da živimo u mnogo bržem vremenu, mi ćemo spremati mleveno meso u paradajz sosu i testeninu. Sasvim je jasno da je na tapetu pasta BOLONJEZ!

 

Namirnice:

 

  1. pene
  2. paradajz sok
  3. parmezan u komadu
  4. crni luk
  5. beli luk
  6. šargarepa
  7. crveno vino
  8. pančeta
  9. bosiljak
  10. puter

 

Laganu pripremu pogledajte u nastavku:

 

Rašinu kuhinju možete pratiti svakog vikenda na Kurir Youtube kanalu od 11h, a sve recepte koje ste propustili možete pogledati na linku.

 

Bonus video:

Sveštenik objašnjava čega se sećamo na Veliki četvrtak