uvek elegantno

OVA BOJA je još više ulepšala božanstvenu Margo Robi: KARMIN koji je bio zvezda crvenog tepiha Oskara žene obožavaju

Margo Robi je na dodeli Oskara, osim stajlinga, imala i savršenu i decentnu šminku, s potpisom kultnog brenda.

foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Među različitim formulama ruževa uvek možemo izabrati onu koja nam najbolje odgovara, od mat do satenskih i sjajnih finiša, a mejkap rutini možemo dodati i hibridne formule, koje spajaju dugotrajnost mat finiša s predivnim blistavim sjajem.

Jedna od posebnijih formula klasičnog ruža, koja spaja postojanost s udobnošću nošenja i obožavana je i među celebrityjima je i Chanel Rouge Allure Velvet Luminous-Matte ruž. Ova formula, lansirana 2011. dolazi u 22 predivne nijanse, od nežne bež do intenzivne crvene i tamnih raskošnih nijansi.

Chanel Rouge Allure Velvet nosi i Margo Robi, koja je, na primer, na ovogodišnjoj dodeli Zlatnih globusa na usnama nosila mjšavinu nijansi Intuitive i Éternelle, koje zajedno stvaraju predivan look na usnama.

 

Glumica je opet izazvala mnoštvo pozitivnih reakcija i na dodeli Oskara pre nekoliko dana, a zvezda njenog izgleda ponovo je bio Chanel, naravno.

 

 

Ruž za usne koji je njena šminkerka Pati Dubrof odabrala da upotpuni smeđi manikur Margo Robi ponovo je Chanel Rouge Allure Velvet, ali u nijansi Intemporelle, zapanjujući polumat ruž s nijansama breskve, nešto što Margo često nosi.

 

To je savršena nijansa za proleće, a izgledaće još bolje uz odgovarajućui manikir, piše Miss7.