NIJE MOGAO DA DOĐE

Mama i slavljenica su uklopile aufite! 2. rođendan Katje Gobeljić pažljivo je planiran, ali tata je ipak falio (FOTO)

Katarin Grujić Gobeljić organizovala je proslavu drugog rođendan svoje mezimice Katje.

Katarina Grujić na Katjinoj proslavifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Katarina Grujić Gobeljić blistala je na proslavi drugog rođendana ćerkice Katje.

 

Nakon što je stigao decembar i porodično su ukrasili svoj luksuzni dom pred novogodišnje praznike, došlo je i vreme za pripremu drugog rođendana mezimice, a Katarina je sve učinila da do poslednjeg detalja sve izgleda perfektno.

 

Mama i ćerka su čak i uskladile autfite, u Šanel stilu, a dok su kod Katarine preovladavale crne nijanse, kod Katje su, ipak, dominantne bile svetlije boje. Ipak, njihovi matchy autfiti zaista su izgledali neodoljivo!

 

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages

 

Marko Gobeljić zbog poslovnih obaveza neće biti danas na rođendanu ćerke, a Katarina je otkrila i kako su im se planovi izjalovili.

 

— Marko, nažalost, nije mogao da dođe na rođendan. Bićemo na video-pozivu i kada bude duvala svećice. Krivo mi je, dugo smo sve planirali, rekao je da će samo zbog Katje doći avionom i odmah se vratiti nazad, ali ne znam šta se desilo, da li su sudije u pitanju, imali su manjak jednu utakmicu koja se odložila za sutra, propala je karta, propao je dolazak za rođendan.

 

— Žao mi je što neće biti sa nama, nikada se nismo odvajali. Psihički mi ovo teško pada. Katja je vrlo vezana za svog tatu — rekla je pevačica, piše Blic.

 

Katarina sa ćerkicom Katjomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

KATARINA GRUJIĆ: ISKRENOST, PORODICA I ENERGIJA NA SCENI