inspiracija za jesen

Najjednostavniji stajling izgleda kao s piste: Izdanje Suzane Lukić koje demonstrira koliko znači jedna efektna torba

Ako ste odabrali upotpunosti crnu odevnu varijantu, neophodan vam je šik začin u vidu torbice pred kojom niko ne ostaje ravnodušan, zar ne?

Nina Seničar i Suzana Lukić na premijeri predstave "Kako sam se nadala dobro se nisam udala"foto: Antonio Ahel/ATAImages

U Beogradu je održana svečana premijera predstave "Kako sam se nadala dobro se nisam udala", romantične komedije s Natašom Aksentijević i Peđom Damjanovićem u glavnim ulogama.


Veliki broj poznatih ličnosti podržao je ovaj duo, a među njim su bile njihove koleginice Vanja Ejdus, Nina Seničar, Ivana Dudić, Sofija Rajović, kao i popularna Suzana Lukić, koju u poslednje vreme gledamo u seriji "Popadija".


Ona je stigla u vrlo trendi modnom izdanju, crnom kombinezonu koji prati liniju tela i ima V-izrez. U pitanju je savršen autfit za početak jeseni, s rukavima 3/4 dužine, koji naglašava struk uz pomoć upečatljivog kaiša s lančićima, a ovaj istovremeno jednostavan i efektan stajling dodatno je naglašen šik tašnom.

 

Nina Seničar i Suzana Lukić na premijeri predstave "Kako sam se nadala dobro se nisam udala"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suzana je odabrala torbicu koju je mogla da kombinuje na još milion načina, zahvaljući praktičnom dizajnu i raznobojnoj spoljašnjosti. Reč je o modelu pismo-kroja koji se nosi na rame, s bež kaišem, koja je u efektnim koralnocrvenim, tirkiznozelenim i pink bojama, uz leopard print na bež pozadini kao ključni deo tašnice.

 

Šarena tašnica Suzane LUkić na premijeri predstave "Kako sam se nadala dobro se nisam udala"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Takozvane statement torbe poželjne su u svakoj sezoni, pa ni ova jesen neće biti izuzetak. Reč je o aksesoarima koji se izdvajaju smelim bojama, šarama ili drugim ukrasima, a sve to može da učinit da komadi jednostavnih silueta izgledaju zanimljivo i šik.

 

Statement može biti i neobičan oblik tašne, a u svakom slučaju u pitanju je najlaši način da učinite odevnu kombinaciju interesantnom i upečatljivom, naročito ako nosite monohromatski autfit ili nešto uobičajeno.

 

BONUS VIDEO

Trendi bordo torba Tamare Kalinić