nije bila sama

Uhapšena manekenka Điđi Hadid: Optužena za uvoz droge i sprovedena pravo zatvor, a evo kakva joj kazna sleduje

Svetom je prostrujala vest da je slavna manekenka Điđi Hadid uhapšena zbog droge.     

Điđi Hadid je uhapšena na aeorodromu na Kajmanskim ostrvima foto: splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Slavna manekenka Điđi Hadid uhapšena je na aerodromu na Kajmanskim ostrvima. 

 

Odmah nakon toga Điđi je procesuirana u pritvorskom centru u ovoj zemlji, a uhapšena je sa još jednom osobom pod optužbom za uvoz droge, odnosno marihuane i pribora za pušenje kanabisa.

 

Kasnije je utvrđeno je da je marihuana "samo za ličnu upotrebu", što je znatno olakšalo situaciju u kojoj se našla manekenka, kao i to što je u pitanju manja količina. 

 

Điđi je privatnim avionom doletela na aerodrom Oven Roberts 10. jula i prošla carinu sa svojim prtljagom.

 

Međutim, carinici su kasnije u njenoj torbi uz pomoć skenera primetili nešto sumnjivo, pa su je posle i ručno je pretražili.

Tada su pronašli, kako se navodi u američkim medijima, "malu količinu trave i pribora za pušenje".

 

Hadid i i osoba koja je bila sa njom su priznale krivicu na sudu. Obe su kažnjene sa po 1.000 dolara i izbegle su da im to ne ostane zavedeno u kriminalnom dosijeuu.

 

- Điđi je putovala sa marihuanom kupljenom legalno u Njujorku sa medicinskom licencom. - Takođe je legalna za medicinsku upotrebu na Grand Cayman od 2017. godine. Njen dosije je i dalje ostaje čist, a ona je uživala u ostatku svog vremena na ostrvu - rekao je jedan od predstavnika manekenke.

 

Ovaj problem je na sreću Điđi rešen, a svojevremeno je i njena sestra imala probleme, samo malo druge vrste. Nju je mučio zub,