"Jacquemus"

Kendal Džener u PUF MINI HALJINI zapalila PALATU kralja Luja: Ipak, jedna dama ZAKOPČANA DO GRLA je ukrala šou u Versaju

U vrtovima Versajke palate kralja Luja XIV nedaleko od Pariza održala se "Jacquemus" modna revija.   

Kendal Džener na reviji u palati u Versaju foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Modna revija "Jacquemus", na kojoj je predstavljena nova kolekcija „LE CHOUCHOU“, održala se na jednoj veoma ekskluzivnoj lokaciji. To su vrtovi Versajske palate kralja Luja XIV nedaleko od Pariza. 

 

- Bio sam toliko inspirisan ovim istorijskim mestom tokom procesa dizajna da me je navelo da istražujem nove kreativne mogućnosti, različite od mojih prethodnih revija. Zaista sam počastvovan i ponosan što mogu da napravim reviju tamo, kao nezavisna modna kuća - rekao je kreator Simon Porte Žakemus. 

 

Cela revija je maltene bila u znaku bele boje, a bez sumnje u centru pažnje je bila kreacija koju je nosila Kendal Džener.

 

Ultra mini puf haljina koju je imala na sebi je nešto što se zaista retko viđa i verovatno nešto što bi neko poput Ledji Gage odmah poželeo da ima u ormanu. 

Ništa manje atraktivna nije bila ni slavna Điđi Hadid u providnoj haljini, kao ni poznata azijska manekenka Liu Ven, koja je imala drugačiju varijantu mini puf haljine Dženerove. 

Osim najpoznatijih svetskih modela na ovoj prestižnoj reviji pojavio se u veliki broj slavnih ličnosti u svojstvu gostiju, a interesatno je što neki od njih reviju posmatrali iz čamaca u vodi.

Dejvid i Viktorija Bekam gde god da dođu ne mogu da ne prođu zapaženo, pa je tako bilo i ovog puta.

Viktorija je blistala u haljini bez rukava i njenom stilu, dok se Dejvid, koji džentlmenski pridržavao kišobran, opredelio za lagano belo odelo. 

 

Osim njih, tu su bili i Tina Kunaki, Monika Beluča, Emili Ratajkovski, kao i Eva Longorija.

 

Ova poslednja dama je, po mnogima, malo ukrala šou manekenkama, iako se pojavila zakopčana do grla. 

Ona je nosila široko i komforno belo odelo, koje joj je stajalo kao saliveno, iako je nismo baš navikli u ovakvim izdanjima. Nogavice su bile veoma široke, pa su joj padale preko obuće.

Zanosna Eva je sve to, kako bi malo razbila bele nijasne, upotpunila sa rućnom torbicom roze boje.