u vašoj omiljenoj radnji

Gde kupiti patike svetskih brendova po POVOLJNIM CENAMA? One su SVE što vam treba da budete ultratrendi ovog leta

Ravne modne patike su apsolutni hit ovog leta kada je u pitanju moda inspirisana sportskim, uličnim stilom. Njihov minimalistički dizajn i neutralna boja omogućavaju vam da ih kombinujete na neverovatno različite načine.

Najlepše patike ove sezone ćete naći u Deichmann prodavnicama foto: Deichmann

Bilo da se odlučite za ležeran dnevni izgled, poslovnu kombinaciju ili tražite udobnu, ali trendi obuću koja će upotpuniti vaš stajling na nekom od brojnih letnjih festivala - bele ili dvorske patike u nekoj od neutralnih boja savršen su izbor.

 

Police prodavnica su pune minimalističkih i elegantnih modela patika vrhunskih brendova, a mi smo pronašli svoje favorite u Deichmannu.

 

Ovog leta u fokusu su patike koje na prvi pogled deluju veoma jednostavne, ali donose neodoljivu lakoću kombinovanja i momentalno pretvaraju svaki outfit u elegantan, opušten i neopterećen stajling. Par dobrih farmerki, jednostavan top u kombinaciji sa razigranom torbicom i ovakve patike deluju kao sezonski recept za postizanje elegancije u bilo kojoj odevnoj kombinaciji.

 

U Deichmannu smo na policama našli hit modele patika vodećih brendova kao što su Adidas, Nike, Reebok, Puma i drugih brendova koji postaju sinonim za kvalitet i trend kada je u pitanju sportska obuća.

 

Najlepše patike ove sezone ćete naći u Deichmann prodavnicama foto: Deichmann
  • Svakodnevni stil na novom levelu

 

Za ležeran dnevni izgled, uparite patike sa dečko farmerkama i jednostavnom belom majicom za opušten i moderan izgled. Dodajte poseban dodatak kao što je tašna u kontrastnoj boji ili trendi naočare za sunce da biste upotpunili svoju odeću. Jednostavne patike pružiće dozu opuštanja i stilski osvežiti svaku kombinaciju.

 

 

  • Osvežite poslovni look

 

Ako želite da na poslu izgledate elegantno, ne ustručavajte se da kombinujete dvorske patike sa haljinom ili suknjom A kroja, a sigurni smo da će vas oduševiti kontrastna kombinacija patika i strogih poslovnih krojeva. Suknje, odela, duge haljine sa cvetnim dezenima - kombinujte ih sa udobnim patikama i uživajte u kombinaciji koja će vam omogućiti da održite udobnost i individualnost čak i na radnom mestu.

 

 

  • Potpetice ponekad treba da preskočimo

 

Bele patike su savršen izbor za udobnost i stil za letnje izlaske kao što su odlasci na festivale ili izlaske na ulice starih gradskih jezgri, gde zbog nezgodnih i klizavih pločica često radije ostavljamo štikle kod kuće. Uparite svoje patike sa lepršavom cvetnom suknjom, obimnom haljinom i jednostavnom belom majicom za opušten i šik izgled. Dodajte nakit, naočare za sunce i praktičan ranac da biste upotpunili svoj bezbrižni izgled za izlazak u stanove.

 

 

U Deichmannu ćete pronaći sve što vam je potrebno da biste ovog leta bili u trendu i izrazili svoj stil. Trend niskih, ravnih patika iz dana u dan dobija na popularnosti, a Deichmann se čini kao savršeno mesto za kupovinu jednog od traženih modela vrhunskih svetskih brendova po najpovoljnijim cenama.

 

Posetite Deichmann i pronađite savršen par patika!