danas slavi

Slavna pevačica viđena posle mnogo vremena: Pričalo se da se nikad nije ljubila, smejali su joj se, pa DRHTALI PRED NJOM

Životna priča slavne pevačice je neverovatna, a ona danas živi manje-više isto kao pre ogromnog uspeha koji je postigla

Suzan Bojl dobro je poznato ime u celom svetufoto: TERRY BLACKBURN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Škotska pevačica Suzan Bojl danas slavi 62. rođendan, a kako je reč o ženi koja čuva svoju privatnost, nije poznato kako će ga proslaviti.


Ipak, nije isključeno da je ona trenutno s porodicom u Irskoj, gde je viđena pre samo nekoliko dana, nakon dužeg povlačenja iz javnosti.


Muzička senzacija koju retko imamo priliku da vidimo iznenadila je svoje obožavaoce kada se pojavila na zapadu Irske, u Meju, a njenu fotografiju podelilo je na Fejsbuku osoblje hotela Knock House.


Bilo nam je zadovoljstvo da ponovo poželimo dobrodošlicu Suzan Bojl – navodi se u opisu fotografije na kojoj imamo priliku da vidimo kako pevačica izgleda postle duže "medijske ilegale".

 


Ona je ranije pričala kako u Irskoj ima veliku porodicu i da često posećuje Donegal, gde žive Meklafini, njena familija s majčine strane.


Podsetimo, Suzan se proslavila 2009. godine, kada se pojavila u trećoj sezoni takmičenja "Britanija ima talenat". Nakon što je stala na scenu pomalo stidljivo i nakon što je rečeno da je ona domaćica iz Škotske, a žiri i publika je dočekali uz blagi podsmeh, ona je zapevala pesmu I Dreamed a Dream iz mjuzikla "Jadnici" i – zvezda je rođena.

 


Žiri je bio van sebe, publika u transu, a ljudi širom sveta danima su u centralnim vestima i na internetu gledali senzacionalni nastup skromne domaćice iz Škotske i plakali dirnuti. Ovaj snimak danas je jedan od najgledanijih u istoriji platforme YouTube, a za prva 72 sata ga je odgledalo oko 2,5 miliona ljudi, što je tada bilo gotovo neverovatno.


Iste godine, 23. novembra, Suzan je objavila prvi album I Dreamed a Dream i krenula na istoimenu turneju, s kojom je postigla ogroman uspeh, a naredne godine je objavila i božićni album The Gift. Potom je 2011. objavila Someone to Watch Over Me, a do danas ima osam albuma i dve velike turneje. Osvojila je niz vrednih priznanja, snimljen je mjuzikl po njenom životu, okušala se kao glumica...

 

Suzan Bojl obišla je ceo svet nakon velikog uspehafoto: EPA/MICK TSIKAS

Što se tiče privatnog života, Suzan i dalje živi u svojoj porodičnoj kući u Blekburnu, gde je odrasla sa još osmoro braće i sestara, koji su se u međuvremenu iselili. Suzan se nikada nije udavala, a svojevremeno je pričala da je život posvetila negovanju majke, koja je 2007. preminula u 92. godini. Posle majčine smrti, danima nije izašla iz kuće niti se javljala na telefon, pričali su kasnije Suzanine komšije.


Tokom učešća u takmičenju "Britanija ima talenat" pričalo se da se nikad u životu nije poljubila, što je ona demantovala i pričala je o dečku kog je volela, ali ga njena porodica nije prihvatala.


Ipak, pre nekoliko godina se požalila da i dalje nema mnogo novosti u emotivnom životu, a 2020. godine izjavila je da je šest godina ranije izašla na "dejt".

 

Suzan Bojl hipnotiše glasom već 14 godinafoto: EPA / CLAUDIO ONORATI

Imala sam dejt u Americi pre šest godina, trajao je tačno 45 minuta. Otišla sam na masažu u spa-zonu jednog hotela i tamo srela lekara s kojim sam izašla na ručak. Nisam to nikome rekla i moj je tim mislio da sam oteta i stvarno su se uspaničili jer sam imala nastup te večeri. Tip je bio drag ali nije bio za mene, ne bih se mogla nositi s tolikom odgovornošću – ispričala je tad Suzan.


Kada su je jednom prilikom pitali da li je razmišljala da potraži dečka preko interneta, našalila se:


Znajući kakve sam sreće, izašla bih s nekim i našli biste moje udove razbacane po kantama za smeće u Blekburnu.


Pevačici je, inače, 2012. godine dijagnostikovan Aspergerov sindrom, o čemu je pričala za BBC naredne godine, kada je otkrila i da ima epilepsiju.