"otad se nismo razdvajali"

20 godina su u skladnom braku, a sve je počelo SLUČAJNO: Da li znate kako izgleda supruga Saše Matića?

Pevač Saša Matić i njegova supruga Anđelija važe za jedan od najskladnijih parova na estradi.

Saša je otkrio da svoj brak sa Anđelijom neguju ljubavlju. i da svaki dan pokušava da je iznova i iznova osvoji.foto: Nemanja Nikolić

Pevač Saša Matić već decenijama je na muzičkoj sceni i postao je sinonim za dobru i kvalitetnu muziku, a dobro je poznato da su njegovi koncerti veoma posećeni.

 

Jedan od takvih, sigurni smo, biće i večeras budući da Saša Matić u Beogradu nastupa povodom Dana žena, a najveću podršku mu kao i uvek pruža njegova porodica.

 

Da ga podrže stigle su njegova supruga Anđelija i ćerke Aleksandra i Tara.

 

Budući da se pevač retko pojavljuje u javnosti sa suprugom, mnoge je obradovala prilika da vide kako izgleda pevačeva supruga. 

 

Saša i Anđelija su u braku od 2003. godine, a njihova ljubavna priča je počela slučajno u klubu u kojem je nastupao.

- Zajednički prijatelj kumovao je našem susretu. Upoznao nas je posle svirke i od tog dana se nismo razdvajali", rekao je svojevremeno za "Blic ženu" Saša.

 

Kako je tada istakao, dve stvari su "presudile" da je zaprosi.

Saša Matić već 20 godina je u skladnom braku sa Anđelijom.foto: Damir Dervišagić

-Onog momenta kad shvatite da pored sebe imate prvenstveno prijatelja i nekoga na koga možete da se oslonite, ko će vas podržati u vašim ciljevima, onda znate da je potraga završena i da pored sebe imate pravu osobu. Osobu za ceo život- rekao je tada Saša.

foto: Damir Dervišagić

Oni godinama važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a pevač kaže da je tajna u tome što svakog dana poklanjaju pažnju jedno drugom. 

foto: Damir Dervišagić

- Brak negujemo ljubavlju. Porodica je nešto najsvetije za mene i oduvek sam bio mišljenja da se svaki odnos mora negovati da bi bio uspešan. Vreme sa suprugom je vreme kad odlazimo u neki naš svet pun pažnje, razumevanja i ljubavi. Još se trudim da je osvojim kao kad je sve počelo, a ona tako lako uspeva da se svaki dan ponovo zaljubim u nju kao da je prvi put. I tako, trajemo godinama i čvrsto verujem da će tako biti zauvek - iskren je Saša i