SVE PODREĐENO ĆERKICI

Glavno mesto zauzima KLAVIR, a tu je i prelepi ŠANK, SLIKE i sve je BELO: Ovo je MALI RAJ Ivane Selakov u srcu Zemuna

Ako ste očekivali da ćete videti luksuz, prešli ste se 

foto: Instagram / selakov

Porodični dom naše poznate pevačice Ivane Selakov nije ni nalik onim luksuznim stanovima i kućama u kojima je sve u mermeru, optočeno skupocenim nameštajem i dekoracijom. 

 

Smešten u Zemunu, daleko od gradske buke i vreme, stan naše lepe pevačice i njene porodice opremljen je u modernom duhu, a ono što se na osnovu njenih fotografija sa Instagrama može zaključiti jeste da u njemu dominira bela boja.

 

Prostrana sofa koja zauzima centralni deo dnevne sobe, kao stvorena je za uživanje u večernjim satima, kada se završe sve obaveze i kada se njihova mala porodica ušuška ispred velikog modernog televizora.

 

 

Umesto skupocenih vaza i cveća tu je šator za devojčice, koji predstavlja pravo malo carstvo za Ivaninu ćerkicu Krunu. Osim toga, i sve ostalo što se nalazi u njenom domu je prilagođeno ovoj maloj gospođici, a Ivana se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa njom. 

 

Takođe, tu je i nešto za šta je Ivana posebno vezana, a to je moderan beli klavir, na kojem neretko zasvira i koji predstavlja glavno mesto okupljanja na proslavama i rođendanima. 

 

 

Ona i njen izabranik Predrag Peđa Mirković stan su opremili nameštajem svetlih nijansi. A dnevni boravak otvoren prema kuhinji osvetljen je i ima izlaz na terasu sa spektakularnim pogledom.

 

I tu magiji nije kraj. Tobogan, mini šator, mede i brojne druge igračke sa kojima se njena mezimica igra predstavljaju nešto bez čega ni jedan porodičin dom ne može da bude, pa ni ovaj.

 

 

Malo po malo Kruna je okupirala dnevnu sobu, a u svoju, koja je takođe vrlo lepo stilizovana, navraća samo kada je vreme za spavanje.

 

Ponosni roditelji to joj ne zameraju, posebno zato što i oni nekretninu koriste za druge stvari osim onih porodičnih. Ivana i Peđa, naime, često u svom stanu rade, tačnije s bendom se pripremaju za nastupe.

 

U galeriji koja sledi pogledajte kako izgleda njen mali porodični raj

 

FOTO: Instagram / selakov
FOTO: Instagram / selakov
FOTO: Instagram / selakov
FOTO: Instagram / selakov
FOTO: Instagram / selakov
FOTO: Instagram / selakov
FOTO: Instagram / selakov