spektakularno

Ne jedna, već TRI JELKE, a kad vidite dekoraciju SRCE ĆE VAM STATI: Didi Džej očarala izgledom vile na Vračaru

Popularna pevačica otvorila vrata svog doma i pokazala kako izgleda njen dom u porodičnom ruhu 

Dijana Janković foto: Instaram / Dijana Janković

Svetski poznata pevačica Dijana Janković poznatija kao Didi Džej poznata je po luksuzu u kojem živi. Ona ima više porodičnih domova, a njeni pratioci željno isčekuju svaku novu fotku. 

 

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima ona je uslikala deo svog porodičnog doma na Vračaru.

 

Tom prilikom ona nam je pokazala kako on izgleda, a ono što je sve oduševilo je raskošna jelka i bogata dekoracija

 

 

Didi Džej je od 2013. godine u srećnom braku sa IT stručnjakom Danijelom Rokvićem, sa kojim se venčala u Monte Karlu. Spektakularno venčanje se danima prepričavalo, a ljubav je krunisana preslatkom ćerkicom, koja je dobila ime Dajana.

 

Dijana i Danijel godinama žive život iz bajke. Njih dvoje važe za jedan od najskladnih brakova na domaćoj javnoj sceni. Oni su svili porodični dom u Americi, gde je Dijana izgradila veliku muzičku karijeru. 

Dijana Janković sa suprugom foto: Sonja Spasić

 

Dijana je često u javnosti govorila o svojim prijateljstvima sa svetskim zvezdama poput Lejdi Gage, 50 Senta i Kanjea Vesta.

 

O Dijani i Danijelu se često piše u medijima, a njihova velelepna vila na Vračaru, koja se prostire na čak 500 kvadrata sa liftom.

 

 

Nedavno je Dijana podelila jedan video na svom Instagram profilu kojim je oduševila sve.

 

Na njemu se vidi unutrašnjost vile, tu su ne jedna, već tri jelke, Deda Mraz skoro u prirodnoj veličini, ali i prelepi Krcko Orašćić.

 

 

Javnost je više puta pisala velelepnoj vili u kojoj živi kada je u Beogradu. Ona je zahtevala da se u nju ugradi lift, jer gotovo svakodnevno nosi veoma visoke štikle, zbog kojih ne može da silazi stepenicama.

 

Njen voljeni suprug odmah joj je ispunio želju i sada je njena vila jedna od najluksuznijih u našem gradu.