ASTRO

Dnevni horoskop za 24. decembar: Ovnovi pred VELIKIM ISKUŠENJIMA, Škorpijama se vraćaju STARE DILEME i problemi

Saznajte šta vam donosi ovaj zimski dan, kome se smeše avanture?

foto: Impact Photography/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Zahvaljujući vašem mudro osmišljenom poslovnom potezu, ovaj dan doneće vam značajan finansijski uspeh. Sve više vas privlači osoba za koju unapred znate da nije slobodna. Tajna veza je na pomolu. Nesanica.

 

BIK

 

Akcenat tokom ovog dana je na finansijama. Biće bolje da odluke donosite na timskom nivou, jer će postojati mogućnost previda. Danas možete naići na problem u komunikaciji sa partnerom i vašim ukućanima. Neko će morati da pristane na kompromis. Bolovi u grlu.

BLIZANCI

 

Početak rada na novom projektu i sklapanje važnog sporazuma koji vam može doneti unapređenje finansijske situacije. Slobodni Blizanci danas mogu da obnove komunikaciju sa svojom bivšom ljubavi. Nastavak ljubavne priče. Alergija.

 

RAK

 

Na vašoj poslovnoj sceni danas može da dođe do konfliktne situacije i nesporazuma u odnosu sa kolegama. Danas će vam poći za rukom da ostvarite jedan važan zajednički cilj sa partnerom. Vaš odnos je prožet razumevanjem. Problemi sa kolenima.

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock / andreonegin

LAV

 

Ovaj dan može vam doneti uspeh kroz primenu vaših najsmelijih i najoriginalnijih ideja. Posvetite više vremena partneru, inače će doći do sve većeg otuđenja. Slobodni Lavovi danas mogu da se zaljube na prvi pogled. Pad imuniteta.

 

DEVICA

 

Ovaj dan može vam doneti nesuglasice sa nekim kolegama na poslu. Čuvajte se manipulativnih osoba u radnom okruženju. Slobodne Device očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivom i privlačnom osobom preko prijatelja. Ne prija vam jaka, začinjena hrana.

VAGA

 

Ovaj dan može da protekne u znaku kraćeg poslovnog putovanja. To vam može doneti uspešno zaključenje poslovnog sporazuma. Iznenađenje može da vam priredi prijatelj koji će vam otkriti svoja prava osećanja. Prehlada.

 

ŠKORPIJA

 

Pritisak od strane nadređenih da što pre završite rad na projektu možemo stvoriti dodatno nervozu. Povratak bivše ljubavi u vaš život može vam doneti stare dileme i pokrenuti raniji problem koji ste imali u vezi s njim. Variranje pritiska.

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock/Andrey Yurlov

STRELAC

 

Planetarni aspekti u vašem polju poslovanja unosi nove elemente u vašoj radno okruženje. Novo poglavlje u karijeri. Strelčevi mogu da naiđu na nesporazume i nesuglasice u odnosu sa partnerom. Situacija zahteva kompromisna rešenja. Obratite pažnju na hormone.

 

JARAC

 

Ovaj dan će vam doneti iznenadno poslovno putovanje i sklapanje ugovora o saradnji. Primenite svoju veštinu pregovaranja. Vaš odnos sa partnerom obeležava atmosfera harmonije i međusobnog razumevanja. Reumatske tegobe.

VODOLIJA

 

Ovaj dan može vam doneti izoštrenu intuiciju, pa će vas poslovni potez imati dugoročne pozitivne efekte po vaše finansije. Vodolije koje su u vezi u ovom periodu mogu da prevaziđu neki svoj stari zajednički problem. Planirate odlazak u neki spa centar.

 

RIBE

 

Atmosferu ovog dana na poslu obeležiće početak rada na nekom dugoročno projektu. Očekuje vas finansijski dobitak. Ovaj period može vam doneti situaciju u kojoj ćete se osećati neshvaćen ima od strane vašeg partnera. Bolovi u lumbalnom delu kičme.