lepe vesti

Za njim su žene ludele, ali mu je samo jedna UKRALA SRCE: Bojan Marović pokazao novu DEVOJKU?

Svoju sreću je pronašao kraj mlade, lepe i talentovane dame?

foto: Damir Dervišagić

Pevač Bojan Marović već neko vreme ne pojavljuje se previše u domaćim medijima. Ponekad ga na terenu primete fotoreporteri, pa su ga nedavno "uhvatili" na beogradskom aerodromu. 

 

 

Ako je suditi po njegovoj životnoj priči, njega život nije mazio. U jeku najveće popularnosti, on je imao finansijske probleme, a u životu su mu se desile i brojne neprijatnosti sa kojima je morao da se izbori. 

 

— Na svim mogućim tržnim centrima je bio moj poster, ljudi su me saletali na ulici, bio sam najtraženiji izvođač, a nisam imao dinara u džepu. Sećam se, dođem sa nastupa i kažu mi sutra ćemo ti dati novac i nikad ga ne dobijem. Kasnio sam da platim kiriju, zagrevao sam bajat hleb toliko puta da bi se zapalio u mikrotalasnoj. Sećam se da sam imao tri meseca oko 40 nastupa, jedan za drugim, a završio sam tako što sam jeo ostatke sendviča drugog čoveka — pričao je svojevremeno Bojan na "K1" televiziji i priznao da nikada nije žudeo za materijalnim bogatstvom.

 

FOTO: Printscreen, k1
FOTO: Printscreen, k1
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Promo
FOTO: Promo

 

Javnosti je poznata i neprijatnost koju je doživeo 2009. godine i koja se pretvorila u pravu dramu. Bojana je pretukla grupa pijanih mladića jer je branio drugaricu. Zadobio je teške povrede lica i morao je na operaciju jer ga je jedan od napadača ujeo za obraz.

 

Dugo je bio i u vezi sa modelom Lorenom Orlić, ali su se zbog brojnih izazova sa kojima su se suočili odlučili da se rastanu. 

 

Međutim, Bojan je svoju sreću, ako je suditi po društvenim mrežama pronašao kraj mlade preduzetnice Isidore Lukić. Njih dvoje su odale fotografije na njenom Instagram profilu, ali i opis koji je ona okačila uz jednu fotografiju, odnosno napisala je kako je dečku kupovala poklon, a na fotografijama je upravo bio Bojan. 

 

FOTO: Instagram Printscreen
FOTO: Instagram Printscreen
FOTO: Instagram Printscreen
FOTO: Instagram Printscreen
FOTO: Instagram Printscreen

 

Zanimljivo je i to da je Marović nedavno pričao o svom ljubavnom životu koji vešto skriva:

 

 Nisam se oženio, ali bio bi red da se i to desi. Mislim da bih najviše usrećio majku. Imam devojku i nije iz javnog sveta. Tek smo ušli u vezu.