lako se kombinuju

Izdužuju noge i zrače ELEGANCIJOM: Nina Badrić bar 5 godina nosi predivne sandale za posebne prilike

Popularna pevačica Nina Badrić ne štedi kada je moda u pitanju, a njen stil je vrlo elegantan i ujedno praktičan, pa ne čudi što je pronašla baš takve sandale i godinama ne odustaje od njih

foto: Instagram

Hrvatska pevačica Nina Badrić može da se pohvali odevnim komadima i obućom najprestižnijih svetskih brendova, kao i predmetima s potpisom regionalnih kreatora, a nije joj retkost da više puta nosi nešto što ju je oduševilo.


Upravo su takve stajliš sandale britanske dizajnerke Sofije Vebster, u kojima je Nina nedavno nastupila u Kaštel Sućurcu.

 

U pitanju je model Raye, boje roze zlata, s platformom i visokim štiklama visokim 13,5 centimetara, koje pružaju stabilnost jer su deblje i gotovo blok dizajna.

 

 

Jednostavne i vrlo šik sandale imaju po jedan zlatan kaiš oko članka, mašnu na zadnjoj strani i rezervisane su za najsvečanije prilike, a Nina ih je ovog puta ponela sa sako-haljinom efektne žute boje.

 


Međutim, one i te kako mogu da nose na različite načine, što nam je pevačica pokazala kada ih je prvi put obula — 2017. godine, na dodeli nagrada Cesarica, kada je nagrađena za hit godine. Nina je tada interesantan model sandala kombinovala sa crnim toaletom midi dužine.

 

 

Ovaj šik model savršen je ako želite da dodate svojoj figuri koji centimetar, kao i ako želite da vizuelno izdužite noge, a kao što je Nina i pokazala, mogu se kombinovati i s kraćom i sa midi suknjom.