VRATITE JOJ LEPU ZELENU BOJU

Da li vam je travnjak požuteo? Evo šta treba da uradite da biste rešili ovaj problem!

Iako sunce nije toliko jako da bi naudilo travnjaku, on na proleće često izgubi „svežinu“ i požuti, pa samim tim ne izgleda lepo i uredno.

foto: Promo

A nećete verovati koliko jednostavno se ovo rešava – pogledajte OVDE.

 

Bezobzira što nisu paklene vrućine jer smo još uvek u proleću, travnjak je ipak potrebno zalivati i sada. Jasno je da zalivanje običnim crevom iziskuje vreme i plus što se potroši jako mnogo vode. Kako da ne gubite vreme, a da vam travnjak bude uredan?

 

Ono što morate imati kao dodatak crevu jeste specijalni nastavak koji odgovara SVAKOM crevu. Na sebi ima čak 12 mlaznica, a svaka od njih na sebi ima po 3 rupice. Za razliku od običnih prskalica gde su mlaznice fiksirane (mada u većini slučajeva postoji samo jedna), ove mlaznice su FLEKSIBILNE! To znači da ih možete rotirati za 360 stepeni, okrenuti ih na koju god stranu želite i to svaku ponaosob! To će vam omogućiti da ne preskočite ni jedan deo travnjaka i/ili bašte. Da ne govorimo koliko će vam ovo značiti na leto kada počnu jake vrućine i travnjak bude zahtevao još više vode.

 

GDE MOŽE DA SE PORUČI? Imaju 2 opcije: Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999, a iznenadićete se koliko pristojna je cena s obzirom da je ova stvarčica nešto što ćete koristiti godinama i godinama.

 

Prskalica za travufoto: Promo

 

Velika prednost je i to što svaka mlaznica ima tri rupice. To znači da nema jakih vodenih udaraca koji bi mogli da oštete biljke i/ili travnjak. A pored funkcionalnosti, ova prskalica ima i zanimljiv dekorativni momenat: zamenjuje fontanu u vašem dvorištu i čini da izgleda još lepše nego što jeste.

 

GDE MOŽE DA SE PORUČI? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999, a iznenadićete se koliko pristojna je cena s obzirom da je ova stvarčica nešto što ćete koristiti godinama i godinama.

 

Prskalica za travufoto: Promo