ne propustite starogradsku zimu

STAROGRADSKA ZIMA SPREMILA JE IZNENAĐENJA ZA VIKEND: Uverite se zašto je Park vojvode Vuka omiljeno mesto građana

Svako ko je je ove zime bar jednom posetio Park vojvode Vuka imao je priliku da se uveri da je Starogradska zima mesto koje je širilo samo pozitivnu energija i sjajnu atmosferu.

foto: promo

Iza nas su nedelje i nedelje najboljeg provoda u Parku vojvode Vuka, a s obzirom na to da Starogradska zima traje do 23. januara, imate još malo vremena da posetite ovo magično mesto i stvorite uspomene koje ćete dugo pamtiti.

 

Topličin venac ove zime važi za mesto na kom je zagarantovan dobar provod za sve generacije, pa tako u istom stilu nastavljamo i ovog vikenda. Petak je uvertira za sjajan vikend kada je na programu predstava za odrasle, ali i druženje mališana s Diznijevim junacima. Vikend će proći u prepoznatljivom maniru - na programu su predstave za mališane, druženje s omiljenim crtanim junacima, kreativni sadržaj za sve generacije i kvalitetna muzika za koji se pobrinuo Naxi radio.

 

U subotu 22. januara u Muzeju primenjenih umetnosti održaće se vajarska radionica za decu, zatim predstava “Priča o Ivici i Marici” u Parku vojvode Vuka, kao i druženje s Pepeljugom, Spajdermenom i ostalim junacima. Ljubitelji žurki imaće priliku da se zagreju na zimskom šanku uz sjajne hitove, dok je u nedelju 23. januara na programu kreativna radionica Suzane Perić, a potom i muzička radionica "Čarobna frula" u Muzeju primenjenih umetnosti. Posetioci Topličinog venca imaće priliku da od 11 sati uživaju uz Rock&Roll hitove, dok će se od 13 časova mališani zabavljati uz zabavni program.

 

FOTO: promo
FOTO: promo
FOTO: promo
FOTO: promo
FOTO: promo
FOTO: promo
FOTO: promo
FOTO: promo
FOTO: promo
FOTO: promo

 

Bitno je da napomenemo da je obzirom na situaciju broj mesta učesnika u svim radionicama ograničen, te je za dolazak u Muzej primenjenih umetnosti potrebna prijava, a sve dodatne informacije možete potražiti na sajtu GO Stari grad kao i na zvaničnoj Instagram stranici Starogradske zime.

 

Ne zaboravite da iskoristite priliku da probate i uživate u nekim od specijaliteta najboljih beogradskih restorana u gastro kućicama, a tu je i zimski šank da vas ugreje omiljenim pićima i najlepšim muzičkim hitovima u ovim hladnim danima, od 15 do 22h, i vikendom od 11 do 23h.

 

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

 

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

 

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.