ublažite simptome

Dame, obratite pažnju! Ovaj hormonski poremećaj pogađa sve veći broj žena

Najčešća endokriopatija kod žena, najčešći uzrok anovulacija, steriliteta, povećane telesne težine, opadanja kose, pojačane maljavosti, te pojave akni po licu i leđima jeste sindrom policističnih jajnika.

foto: Profimedia

 

Postoje i tihe abnormalnosti kod klinički normalnih žena sa znakovima policističnosti u jajnicima. One su sa znacima subfertilnosti, češći ponavljani spontani pobačaji, te postepena pojava povećane telesne težine. Promene su na nivou hormona, gonadotropina, FSH/LH, hiperandrogenizma, metaboličke promene – promena nivoa insulina i insulinska rezistencija, nivoa lipoproteina i triglicerida.

 

Idealna terapija ne postoji. Ranije se primenjivala hirurška terapija, a danas je češća primena medikamentozne terapije. Najčešće se uvodi oralna kontracepcija i antidiabetični preparati zbog prisutne insulinske rezistencije.

 

Dijetetski proizvod Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenata sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa sindromom policističnih jajnika, kao is a problemom mioma.

 

Rešavanjem ovih tegoba se, između ostalog, kod pacijenata ublažava i maljavost, kao i pojava akni.

 

foto: Promo

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, rešenje br. 9051/2016

 

Jedno pakovanje Folinomela sadrži 20 kesica. Koristi se 1 kesica dnevno, tako što se razmuti u čaši vode i popije. Proizvod ne treba da konzumiraju osobe koje su preosetljive na neki od sastojaka (mioinozitol, melatonin, folna kiselina).

 

Folinomel naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.990 rsd.

 

*Dostava je besplatna i moguća samo na teritoriji Republike Srbije.