JEDVA SU GA OBUZDALI

Razlog će vas šokirati! Čuveni pevač uhapšen nakon što je nasrnuo na dvojicu momaka

Atraktivni pevač našao se juče u centru skandala u Las Vegasu, nakon što je napao dvojicu muškaraca u kazinu

foto: promo

Pevač Džejson Derulo (32) potpuno je podivljao u lobiju jednog kazina u Las Vegasu i fizički nasrnuo na dvojicu javnosti nepoznatih muškaraca, a deo ovog incidenta zabeležen je na kameri jer su šokirani prolaznici snimili ovaj napad.


Slavni R'n'B umetnik je izlazio iz lifta nakon što ga je grupa prolaznika fotografisala i dovikivala mu, a jedan ga nazvao Ašer, što je ime jegovog starijeg kolege. Derulo je na ovo iz čista mira potrčao prema pomenutim muškarcima i počeo da ih pesniči, a okupljeni su ga jedva smirili.

 


U snimku koji se kasnije pojavio na društvenim mrežama vidi se i kako policija odvodi u lisicama pšoznatog pevača.

 


Nije poznato šta je tačno podstaklo Derula na napad, a mediji javljaju da je najverovatnije on pobesneo jer je nazvan Ašer. Kako piše TMZ, žrtve njegovog nasrtaja nisu zahtevale medicinsku pomoć.

 

Džejson Derulo, inače, dobro krije svoju privatnost od medija, pa nije poznato zbog čega bi ga to što ga je neko pomešao sa Ašerom toliko razbesnelo, a nedavno je ostavio iza sebe težak period jer je raskinuo s influenserkom Dženom Frums, četiri meseca nakon što su dobili  Džejsona Kinga.