jasna je

Svi su se raznežili kada su videli trudnički stomak: Ksenija Bujišić saopštila da se povlači sa malih ekrana

Ona zajedno sa ekipom koja je radila jednu emisiju zabavnog karaktera na nacionalnoj televiziji odlazi na zasluženu pauzu, ali kako je najavila, ubrzo će se ponovo vratiti svom poslu. 

foto: Instagram

Voditeljka Ksenija Bujišić zvanično se na neko vreme povlači sa malih ekrana, s obzirom na to da odlazi na trudničko bolovanje. 

 

Bujišićeva ulazi u 6. mesec trudnoće te se stimačić već nazire. Gledaoci su i sami opazili, pošto se stomak video u uskoj, zlatnoj, pljokičavoj i elegantnoj haljini koju je nosila voditeljka, a potpisuje je domaća dizajnerka. 

 

Ona je na kraju emisije koju vodi saopštila da će napraviti malu pauzu, ali i da emisija staje sa radom, s obzirom na to da svi odlaze na zasluženu pauzu. 

 

— Žao mi je što ne mogu da vam kažem da ćemo se videti ponovo sledećeg ponedeljka. Hvala celoj ekipi koja me je čuvala i pazila i bez koje ništa ovo ne bi bilo moguće. Svi odlazimo na zasluženu pauzu - kazala je Ksenija gledaocima kraju emisije.

 

Voditeljka će se poroditi krajem aprila 2022. godine i na svet će doneti sina. Podsetimo da je ovo drugo dete njoj i njenom partneru Miljanu. U maju 2019. su dobili ćerkicu Loru.