moderna

Mnogi kažu da liči na majku i da podseća na Anđelinu Džoli: 3 kombinacije ćerke Suzane Mančić koje možete iskopirati

Njena naslednica se retko pojavljuje u javnosti, ali i kada se to desi to su obično neki posebni gradski događaji, za koje se ona uvek odlično stilizuje i oduševi sve. 

foto: M.M./ATAImages

TV lice i nekadašnja "Loto devojka" Suzana Mančić ne pojavljuje se često sa svojim naslednicama u javnosti. Kada se to desi obično su neki gradski događaji, te su tako pre izvesnog vremena, ona i njena mlađa ćerka Natalija Kunić zajedno pojavile na jednoj promociji. 

 

Kako mnogi kažu, Natalija je od mame nasledila lepotu, pa je tako mnogi upoređuju sa glumicom Anđelinom Džoli

 

FOTO: M.M./ATAImages
FOTO: M.M./ATAImages
FOTO: M.M./ATAImages

 

Kunićeva studira Akademiju umetnosti i retko se pojavljuje u javnosti, ali i kada se to desi bira trenutke gde će se pojaviti i kako će se obući. 

 

U vezi sa tim donosimo vam 3 kombinacije Suzanine ćerke koje će vam poslužiti kao odlična inspiracija za neke od vaših autfita:

 

1. Ležerna tamna kombinacija, koja je potpuno u street fazonu. Ona je nosila tamne pantalone sa prorezom na butini, kao i tamnu bluzu koju je ukrasila srebrnim nakitom. Nosila je i interesantnu sivo-crnu bundicu koja je bila dominantan komad. Ovaj autfit savršen je izbor za dnevni ručak sa drugaricama. 

 

2. Ležerna kraljevsko plava boja haljine sa aplikacijama na leđima kada se ukobinuje sa patkama pravi je izbor za šetnju po gradu i obilazak nekih znamenitih institucija, ali ispod nje možete obući i neke čarape ili farmerke. 

 

 

3. Bež kombinacija koja se uklapa za svaku priliku. Dakle, ovaj autfit možete da ponesete ukoliko proslavljate rođendan ili društvo zovete kod vas u goste. Ove čizme su apsolutni IN!