mališani će ga obožavati

ČAROBNA POSLASTICA! Kućni aparat za ŠEĆERNU VUNU na oooogromnom sniženju

Hej, sladokusci! Poznajete li ikoga da ne voli tako slasnu šećernu vunu? Mi ne! Nekada je bilo potrebno čekati leto i nadati se da ćete usput naleteti na čiku koji je pravi, a sada možete da je pravite sami kod kuće kad god to poželite – pogledajte OVDE.

foto: Profimedia

Oni koji obožavaju da jedu slatko (i mi smo jedni od njih) složiće se da je ovo jedan od boljih kuhinjskih izuma u poslednje vreme – mini aparat za šećernu vunu! On je super mašina koja vam omogućuje da u udobnosti svoga doma napravite preukusnu šećernu vunu za sve ukućane i/ili goste i to baš onako kako ih prave na velikim mašinama za istu namenu. Plus što možete to da uradite u bilo koje doba poželite.

 

Ovo će se naročito dopasti klincima, a korišćenje je toliko lako da ćete čak i njih malene moći da „obučite“ kako to da rade. Svi ćete zajedno moći da uživate u toplini doma kada krenu još hladniji dani, a miris prženog šećera će dodatno ulepšati doživljaj.

 

Gde može da se kupi ovaj mini aparat? Možete ga poručiti ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

foto: Promo

Pravljenje šećerne vune u ovom aparatu je krajnje jednostavno: sve što je potrebno je da sipate šećer u deo predviđen za to i vrtite štapić u krug kako bi se vuna ravnomerno rasporedila po njemu. Šećer možete sipati takav kakav jeste, beo, a ono što će deci biti još inetresantnije jeste da ga obojite. To možete uraditi prehrambenom bojom, bilo kojom želite i volite.

 

Izuzetno je lepog izgleda, pa će vam ukrasiti kuhinju, a i odlična je ideja za poklon bilo kojim povodom.

 

Gde može da se kupi ovaj mini aparat? Možete ga poručiti ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.