da li se sećate?

Porodica ŽIGON na okupu, a sve zbog snimanja hit domaće serije: Uspomene Jelene, Steve i Ivane rastužile su publiku

Stevo Žigon važio je za jednog od najdarovitijih glumaca 20. veka, a svojim talentom i neposrednošću u stopu ga je pratila i supruga Jelena.

foto: Youtube Printscreen

Kada pomislimo na doajene srpske kinematografije, ne možemo a da se ne setimo čuvenih dramskih umetnika Jelene i Steve Žigona koji su obeležili eru glumačkog stvaralaštva, a ljubav prema ovoj profesiji preneli su i na svoju naslednicu Ivanu koju možemo videti kako na daskama koje život znače, tako i na televizijskoj sceni.

 

Ovaj par decenijama je dokazivao da umetnička porodica može podjednako dobro funkcionisati kako na velikom platnu, tako i u privatnom životu.

 

Publika Jelenu i Stevu pamti po ulogama u ostvarenjima "Žikina dinastija", "Moja strana sveta", "Grlom u jagode", "Crni sneg", "Visočka hronika", "Bekstvo".

 

Na jednom od Instagram profila koji se bavi očuvanjem uspomena na glumačke veličine koji su zadužili nasu zemlju pojavio se i snimak iz domaće serije "Policajac sa Petlovog Brda", u kojoj su se u istom kadru pojavili Jelena, Stevo i Ivana kao prava porodica, što su zapravo i bili. 

 

Publika je ostala zatečena ovim videom jer su mnogi ovu nemerljivu uspomenu zaboravili, ali porodični sklad i spokoj kojim su odisali načinio je ovaj momenat vanvremenskim.