inspiracija za trudnice

I jednodelni kupaći, i bikini, u svim bojama i dezenima: Letnji stil Ivane Maksimović Anđušić u poodmakloj trudnoći

Lepa proslavljena streljašica Ivana Maksimović je u osmom mesecu trudnoće, ali to je ne sprečava da briljira na plaži kada su u pitanju izbori kupaćih kostima i aksesoara — štaviše, ona je prava modna inspiracija

foto: Instagram Printscreen

Sportistkinja Ivana Maksimović Anđušić nalazi se trenutno u osmom mesecu trudnoće, a dok željno iščekuje dolazak bebe na svet, neometano uživa u svim danima blagoslovenog stanja!

 

Olimpijska šampionka je, nakon svadbe na kojoj je zablistala, otputovala na letovanje sa suprugom Danilom Anđušićem i sinom Filipom, koji, nema sumnje, jedva čeka da dobije društvo, a evo i kog pola je beba.

 

Jedna od najskladnijih porodica u svetu poznatih uživa u Grčkoj, a dok Danilo i Filip maze i paze lepu Ivanu, ona je prošetala bezbroj letnjih trudničkih izdanja koja zasigurno mogu da posluže kao dobra inspiracija!

 

Ivana je na svom Instagramu podelila fotografije sa odmora, pa možemo da vidimo kakve ona to morske kombinacije bira.

 

Uz ovakav stil neizostavan je i šešir kao glavni aksesoar, a često je tu i trendi košulja za plažu. Ne zaboravimo ni naočare za sunce!

 

Plavi jednodelni kupaći kostim sa prugicama

 

"Jul, čaroban i lep. Osmi mesec trudnoće, so u kosi, sunce i bose noge u pesku. Baš kako sam i zamišljala, savršena priprema za ono što dolazi", napisala je ona.

 

 

Ne odustaje ni od atraktivnih dvodelnih kostima:

 

Beli bikini

 

 

Crni bikini

 

Narandžasti bikini

 

Šareni cvetni bikini

 

Zeleni bikini

 

I još jedan neobičnog kroja koji ističe trudnički stomak: