MOŽE I OVAKO!

BAR 50 ODSTO ŽENSTVENIJA, NEIZMERNO ŠIK! Čuvena Popularna trendseterka pokazala najlepši način da nosimo ljubičastu boju

Nekadašnja članica grupe Pusiket dols i, odnedavno, voditeljka još jednom je svojim stilom zadala modni zadatak poznatim lepoticama

foto: Profimedia

Svaka odevna kombinacija pevačice, plesačice i voditeljke Ešli Roberts svojevrsna je vest dana, pa izuzetak nije ni girly spoj u kojem je danas viđena u Londonu.


Ona je viđena ispred radija Heart FM u vrlo šik izdanju, sastavljenom od duboke ljubičaste mini-suknje sa džepovima i tankog lila džemperka s grupnim svetloljubičastim tufnama. Ešli je ovaj spoj začinila lila lakovanim salonkama, što je boja za koju se očekuje da dominira ovog leta, i off-white torbom brenda Yves Saint Laurent.


Zahvaljujući tome što je ljubičastu kombinovala sa — ljubičastom, odnosno s njenom drugom nijansom, Robertsova je postigla vrlo nežan i ženstven izgled, posebno zbog činjenice da gornji deo odeće krase detalji slični boji suknje, poseban utisak ostavile su naočare za sunce s tamnoljubičastim staklima.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia


Jednostavno i prelepo!


Ovo, inače, nije prvi put da Ešli na taj način eksperimentiše s bojama, pa je tako prošle godine ponela narandžasto s ružičastom i postigla sjajan efekat.