ljubavni astro

Pronalazite li se? Ovaj horoskopski znak nikada nećete moći da prebolite do kraja

Oni nikada neće zaboraviti jedan drugog...

foto: Shutterstock

Svaki horoskopski znak ima svog "parnjaka" koji ga neodoljivo privlači... A ispostavi se (skoro uvek) da ta veza, prosto, nije moguća. Tu uvek važi ona parola "ne možete ni zajedno, ni razdvojeni".

 

Evo koji horoskopski znakovi uvek imaju neku tajnu skrivenu vezu:

 

Ovan

 

Ovan ne može da zaboravi Vagu. Strast se susrela sa romantikom, a Ovan retko kada nađe tako nešto intenzivno...

 

Bik

 

S astrološkog gledišta, gotovo sve govori protiv kombinacije Bika i Strelca. Ali, možda će neočekivano sjajna veza naterati Bika da dugo pati za ovom ljubavlju...

 

 

Blizanci

 

Blizanci i Vaga važe za dva leptira među horoskopskim znakovima. Možda je to i razlog koji je nadahnuo ovu ljubav. U svakom slučaju, sa tih visina se Blizanac retko vraća...

 

Rak

 

Kao osetljivi horoskopski znak, Rak često oplakuje svoje bivše. Međutim, Riba ostavlja duboki ožiljak, jer je Raka razumela bolje od bilo koga drugog.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock


Lav

 

Lagana i komunikativna Vodolija pokazala je Lavu kako se razvijaju i deluju prijateljstva - i kako puštaju da život procveta. Podrazumeva se da je egocentričnijem Lavu ovaj aspekt u životu nedostajao – i biće uvek zahvalan Vodoliji na tome.

 

Devica

 

Na intelektualnom nivou Devica i Vodolija čine pravi par iz snova. Ali, Vodolija ide dalje i često ostavlja Devicu s neizbrisivim osećajem praznine.

 

 

Vaga

 

Vaga i Bik dele romantičnu dušu. Međutim, premda Vaga voli da se trči oko nje, ljubomorni Bik pokazuje rogove – što često završava raskidom! Međutim, Bik na Vagu ostavlja trajni utisak.

Škorpija

 

Veza Škorpije i Ovna jedna je od najstrastvenijih u celom svemiru. Ali, budući da se dva mala ratnika često svađaju, to jednostavno ne može potrajati. Međutim, Škorpija će morati dugo tražiti pre nego što ponovo sretne nekoga poput svog Ovna.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock

Strelac

 

Strelac i Ovan vatreni su znakovi, kao iz knjige. Nije ni čudo što se kod njih rasplamsa plamteća ljubav. Oboje poštuju prostor koji je potreban drugom. To je odlika koja će Strelcu dugo nedostajati u svim ostalim vezama.

 

Jarac

 

I još jedan horoskopski znak koji jednostavno ne može zaboraviti Vagu: ozbiljni Jarac fasciniran je njenom zaigranom lakoćom, jer mu upravo to nedostaje u životu. Dan bez Vage jednostavno se opet učini težim.

 



Vodolija

 

Vodolije su potpuno zapanjene kada upoznaju drugu Vodoliju. Veza ne može uspeti - ali niti jedno od njih nikada se neće zaboraviti.

 

Ribe

 

Ribama će nedostajati odanost i postojanost Device. To ju je često spuštalo na zemlju. To će teško moći oni koji slede nakon Device.