Idealan predlog za ručak koji će vaša porodica obožavati - lako se priprema, a ukus će vas očarati
Sastojci:
1 pileće belo meso
malo putera
100 gr sira
100 gr šunke
1 glavica crnog luka
tartar sos
spanać
so
biber
Priprema:
Pileće belo meso odkostiti, podeliti na dva dela, ili četiri pa svaki deo zaseći i otvoriti.
Izlupati čekićem pa natrljati svaki deo sa malo putera i posoliti i pobiberiti po ukusu.
Na svako parče staviti komadić šunke i sira pa sa čačkalicama zatvoriti.
Poslagati u pleh.
Naseckati luk i naliti malo vode i ulja, pa staviti sve zajedno da se peče.
U toku pečenja belo meso povremeno okrenuti.
Pred kraj dodati nadevb oko belog mesa, ako je potrebno doliti malo vode i ostaviti da se do kraja sve zajedno zapeče, otprilike 15 minuta.
Služite uz sveže povrće i tartar sos.