istraga JE ZAVRŠENA

SRPKINJE SU GA OBOŽAVALE: Zgodni turski glumac bi mogao da završi iza rešetaka, a razlog će vas ŠOKIRATI

Kako javljaju turski mediji, glumcu preti zatvorska kazna između pola godine i godinu i po dana

foto: Instagram

Turski glumac Ozdžan Deniz (48), koji je srpskoj publici poznat po ulogama u serijama "Istanbulska nevesta" i "Sudbina", mogao bi da završi u zatvoru zbog nasilja nad bivšom suprugom Fejzom Aktan, koja je 20 godina mlađa od njega, piše Kurir.

 

Naime, kako pišu turski mediji, istraga o slučaju je završena i tužilaštvo je podnelo tužbu protiv Ozdžana u kojoj zahteva zatvorsku kaznu u rasponu od šest meseci do maksimalnih godinu i po.

 


Fejza je ispričala da ju je glumac nekoliko puta pretukao, a prvi put se to dogodilo pre tri godine u njihovoj kući u četvrti Sarıjer.

 

Otkrila je da se treći nasilni incident dogodio dok su bili u Nemačkoj, a na sudu je, kako pišu turski mediji, svedočila dadilja sina od bivših supružnika, njihovi zajednički prijatelji i Fejzina sestra.


Ozdžan je rekao kako su optužbe njegove bivše supruge neistinite.

 

 

Manekenka je kao dokaze priložila nalaze iz bolnice iz juna 2019. godine, na kojima piše da je bila lakše povređena.


Glumac je krajem januara objavio fotografiju sa sinom na Instagramu, a najčešće deli snimke i fotografije sa snimanja svojih novih projekata. On je zabranio je opciju komentarisanja na svom profilu na Instagramu ispod svake objave zbog cele situacije u kojoj se našao.

 

Inače, Deniz i Aktanova su se razveli nakon 15 meseci braka, a imaju sina kojeg su dobili 2018. Bivši bračni par deli starateljstvo.