bijonse je obožava

ISTIČE OBLINE, STOJI SVAKOJ ŽENI, PRAVO JE UMETNIČKO DELO: Ovo je haljina koja je HIPNOTISALA Instagram!

Ovaj neobičan model niste videli samo ako se potpuno klonite društvenih mreža

foto: Instagram

Budući da su proteklih godinu dana retke prilike da nas poznate glumice očaraju svojim elegantnim toaletama na crvenom tepihu, u poslednje vreme se ne događa često da neka haljina izazove pravu pomamu na društvenim mrežama. Ipak, to je pošlo za rukom modelu po imenu Gaia, čiji dizajn potpisuje Kai Collective.

 


Gotovo preko noći ova modna kuća, čija je vlasnica Fisajo Londž, doživela je ogroman uspeh, a posebno je popularna haljina koja izgleda kao da je oslikana akvarelom i koja se prodaje i u maksi, midi i u mini varijanti.

 

 

Naizgled je vrlo jednostavna, a pažnju privlači efektnom kombinacijom boja. Zanimljivo je to što ne postoje dve iste haljine Gaia — kovitlac šarenila i kombinacija tekstura i dezena pravi se za svakoga posebno, pa je tako svaka unikat. Među onima koji su javno podržali ovaj brend i R'n'B diva Bijonse, čija reč se poštuje kad je moda u pitanju.


Kako je Fisajo objasnila, ona želi da njen brend bude više od odeće.

 


Žene, naročito tamo odakle ja dolazim, nisu vaspitavane s dovoljno samopouzdanja i ljubavi prema sebi samima. Obožavam žene koje otkrivaju i vraćaju našu moć, naš značaj. Želela sam da izgradim brend koji pruža baš to, kroz ono što znam — modu i lepu oseću — istakla je ova dizajnerka.

 


Sve haljine Gaia, inače, laskaju različitim oblicima ženskog tela i slave kako žensku figuru, tako i različitost, a prošlog leta su u jednom trenutku preplavile društvenu mrežu Instagram. Njihena popularnost ne prestaje da raste, pa se procenjuje da će biti dominantne predstojećih meseci.