tužno...

IZGLEDALI SU KAO SAVRŠEN PAR, A TRAGIČNO SE OKONČALO: Bila je VELIKA LJUBAV Mika Džegera, ali joj je presudila bolest

Legendarni pevač Mik Džeger dugo godina je voleo modnu dizajnerku Lren Skot, sve do njene prerane smrti 2014. godine.

foto: Profimedia

Lren (L'Wren) i Mik uplovili su u vezu 2001. godine, a javno su obelodanili da su zajedno tek dve godine kasnije. Oni su bili vrlo specifični samom svojom pojavom; Lren je, naime, bila 10 centimetara viša od Mika, koji joj se svojevremeno javno zahvaljivao što je prestala da nosi štikle otkako je s njim.

 

Kako su njihovi poznanici i prijatelji govorili, obožavali su da budu zajedno i imali isti smisao za humor. Počeli su da žive zajedno 2007. godine u vili u Londonu, ali su putovali svuda po svetu. Njena majka je izjavila jednom prilikom da misli da Mik obožava Lren baš zato što je oduvek samo svoja i ne uklapa se ni u jedan stereotip.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

 

Ipak, uprkos ljubavi, putovanjima i zajedničkim pogledima na svet, ni njihova ljubavna priča nije prolazila bez turbulencija.

 

Lren se poslednjih godina života borila sa depresijom, a na kraju joj je ona i presudila. Njeno telo je našla asistentkinja u stanu na Menhetnu 2014. godine. Imala je 49 godina.

 

"Pokušavam da sebi objasnim zbog čega je moja najbolja prijateljica i ljubavnica oduzela sebi život na tako tragičan način. Proveli smo predivne godine zajedno i ostvarili sjajan život. Nikada je neću zaboraviti", rekao je Džeger nakon njene smrti.

 

On se, inače, svake godine seti tragično preminule Lren na njen rođendan...