DA LI STE MEĐU NJIMA?

UVEK SU NAJBOLJE ODEVENI, A NJIHOVOM STILU SVI SE DIVE: Ova TRI horoskopska znaka smatraju se najvećim poznavaocima MODE

Nije tajna da pojedine odlike horoskopskog znaka (i podznaka) utiču i na naš stil odevanja.

foto: Shutterstock

U nastavku saznajte koji su to znakovi na glasu kao najbolje odeveni.

 

BIK

 

Za pripadnice ovog znaka često se kaže da nema toga što ne mogu obući. Imaju nepogrešiv osećaj za modu i stav zahvaljujući kojem i najobičniji odevni komadi na njima izgledaju sjajno. Vole kvalitetnu odeću i spremni su uložiti u skuplje komade jer znaju da je to dugoročna investicija.

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock

LAV

 

Lavice se ne boje biti najbolje odevene žene u prostoriji. Ne treba im ni poseban razlog za nošenje glamuroznih ili čak teatralnih komada s kojih drugi ne mogu skinuti pogled. One jednostavno znaju nositi odeću sa kojom ostali ne žele rizikovati, ali Lav je dokaz da se modni rizik i te kako isplati. Vode računa o kvalitetu materijala i važno im je da njihova odeća bude dobro krojena.

 

VAGA

 

Kada je u pitanju moda, inače neodlučna Vaga vešto balansira između trendova i klasike. Vole odeću koja je trenutno u modi, ali nipošto neće nositi komade koji se ne uklapaju u njihov lični stil, bez obzira na to koliko oni bili popularni. Uglavnom su ljubitelji klasičnih krojeva, ali vrlo su razigrane po pitanju odabira materijala, boja i uzoraka.