društvene mreže gore

BACA SVE ŠTO GA PODSEĆA NA BIVŠU DEVOJKU, ALI OVO JE PREVIŠE: Paparaci ovekovečili BIZARAN trenutak iza kuće Bena Afleka

Popularni glumac doživeo je novi krah: nakon razvoda i višegodišnje borbe protiv alkoholizma koja ne ide uvek sjajno, raskinuo je s glumicom Anom de Armas

foto: Profimedia

Ako je postojala ikakva nada da se glumci Ben Aflek (48) i Ana de Armas (32) pomire, ona je nestala kada je oskarovac bacio njenu kartonsku verziju u kontejner — bukvalno.


Paparaci su u blizini Aflekovog doma uslikali muškarca s maskom na licu i šeširom na glavi kako u kontejner ubacuje karton s fotografijom lepe glumice, a spekuliše se da je u pitanju Benov brat i poznati glumac i oskarovac Kejsi Aflek.

 

 

U pitanju je, inače, kartonski isečak u prirodnoj veličini koji su paparaci prvi put videli letos, kada su se najpre Aflekova deca igrala njom, na kojem vidimo glumicu kako leži na stomaku dok se osmehuje.

 

foto: Profimedia

Mediji, inače, uveliko pišu da je Benovoj sreći s Anom definitivno došao kraj.


Ben se više ne viđa s Anom. Ona je raskinula. Njihova veza je bila komplikovana. Ana ne želi da živi u Los Anđelesu, a on mora jer tu stanuju njihova deca — objasnio je za People izvor blizak (bivšem) paru.