uči od najboljih

UHVAĆENA U "PREPISIVANJU" OD KEJT MIDLTON? Megan Markl u bluzi koja je ZAŠTITNI ZNAK stila njene jetrve

Supruga princa Harija ponovo je oduševila svojim modnim izborom, ali mnogi su primetili da je odabrala komad sličan onom koji često viđamo na drugoj članici kraljevske porodice...

foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl učestovala je u ovogodišnjoj televizijskoj emisiji koja prati rad inicijative CNN Heroes, koja svake godine odaje počast pojedincima koji su dali značajan humanitarni doprinos u svojoj zajednici i društvu.


Supruga britanskog princa Harija i bivša glumica obratila se laureatima koji su se istakli svojim humanitarnim radom u obezbeđivanju hrane za ugrožene tokom pandemije virusa korona i istakla da smo ove godine, iako smo svedočili katastrofalnom uticaju epidemije na svet, videli i "dobro u ljudima, u našim susedima, čitavim zajednicama koje su se odlučno ujedinile i rekle da neće dopustiti da njihove komšije gladuju".


Otkad su se Saseksovi sa sinom Arčijem preselili u Kaliforniju, nemamo često priliku da viđamo Megan Markl, pa je svako njeno pojavljivanje prava modna poslastica za obožavaoce britanske kraljevske porodice. Ovog puta Marklova je ponela jednostavnu bluzu boje šampanjca, i to konzervativan model zatvorenog okovratnika s mašnom na vezivanje.

 

foto: Profimedia

U pitanju je komad savršen za ovako važnu i formalnu priliku, a interesantno je da suprugu princa Vilijama Kejt Midlton često viđamo upravo u ovakvom modelu bluze!

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia