kao i mnoge druge

MENJA PROFESIJU? Seka Aleksić otkrila ČIME će od sada BAVITI ― i nije jedina pevačica koja se na to odlučila

Pandemija korona virusa je učinila svoje, te tako pevači sve manje imaju priliku da nastupaju, zbog čega je kriza zahvatila estradu, te mnogi, među kojima je i Seka Aleksić, iznalaze nove načine da zarade.

foto: Instagram

I dok je Goca Tržan rešila da snima rijaliti, folkerka se, poput Marije Šerifović, opredelila za zaradu uz pomoć Jutjuba.

 

Podsetimo, ekspanzija jutjubera je prvobitno izazvala gnev mnogih, pa čak i podsmeh, ali kada su shvatili da oni koji redovno snimaju klipove na ovoj platformi za deljenje video sadržaja zarađuju pozamašne svote novca, mnogi su spustili gard i rešili da im se pridruže.

 

U toku današnjeg dana i Seka je obelodanila da se pridružuje Jutjub zajednici, te da će i ona početi da snima video zapise u kojima će govoriti o brojnim temama.

 

Aleksićeva se opredelila za ono o čemu zna najviše, pored muzike, a to su deca, te će njen kanal biti baziran na sadržaju za najmlađe jer je pozamašno iskustvo stekla uz sinove Jakova i Jovana, a mnoštvo roditelja koji prate pevačicu na društvenim mrežama su sa oduševljenjem dočekali ovu vest.