čudo prirode

RUSI GA SMATRAJU NEZAMENLJIVIM, SJAJAN I ZA BOLESNE I ZDRAVE: Evo kako se pravilno pije IVIN ČAJ

Ivin čaj je čudo prirode koji leči pacijente, podiže teške bolesnike, a čelično zdravlje daje zdravima.

foto: Profimedia

Ova biljka je bogata vitaminima A, B, C, kao i elementima u tragovima, organskim jedinjenjima, ugljenih hidratima, karotenom, derivatima pektina, bioflavonidima i fenolima, piše Stil.

Ivin čaj je dobar za muško, ali i za žensko zdravlje. Jača imunološki sistem, poboljšava vid i ublažava upale, ubijajući bakterije i jača krvne sudove, poboljšava pokretljivost creva i ubrzava metabolizam, doprinosi gubitku težine i normalizuje krvni pritisak, bori se protiv lošeg holesterola i uklanja toksine iz tela i još mnogo toga.

Ivin čaj se sprema tako što se jedna kašika suvog Ivinog čaja prelije sa 200 ml vrele vode. Ostavi se da deluje par minuta, procedi se pa se pije. Najbolje bi bilo da Ivin čaj pijete pre doručka, a možda da jutarnju kafu zamenite njime.