zastrašujuće

UVREDE, KLETVE, NAPADI: Danijela Štajnfeld pokazala kakve poruke dobija otkad je saopštila da je žrtva silovanja

Slučaj srpske glumice koja je rešila da u svom dokumentarnom filmu progovori o traumatičnom događaju koji je doživela i dalje je u živi interesovanja regionalne javnosti

foto: Youtube Printscreen

Glumica Danijela Štajnfeld (36), široj publici najpoznatija po ulozi Mariole u filmu "Ivkova slava", nedavno je saopštila da ju je pre njenog preseljenja u Ameriku silovao moćnik iz filmske industrije.


Tužilaštvo je potom naredilo da se pokrene istraga, a domaća javnost i dalje spekuliše ko bi mogao biti pomenuti "moćnik", odnosno silovatelj. I dok je veliki broj onih koji Danijeli pružaju podršku i navijaju da glumica istraje u svojoj borbi, ima i onih koji joj ne olakšavaju tešku situaciju u kojoj se našla. Štaviše — oni joj ne veruju.

 

Glumica je na svom profilu na Instagramu podelila nekoliko poruka koje je dobila i koje su, najblaže rečeno, skandalozne. Osoba koja joj je pisala poručuje joj da je "o*oš" "ništarija", "prevarant", da je sve izmislila, želi joj da novac koji je zaradila od svog filma "Zaceli me" potroši na lekove...

 


Evo zašto je mnogima teško da progovore. Meni nije teško da govorim za sve one koje ove reakcije ne mogu da podnesu, jer sam ja zacelila svoje rane. Govorim u nadi da će moj glas doneti razumevanje da ne treba kinjiti i osuđavati žrtve — napisala je Danijela.