presrećni

NAŠAO SREĆU SA 14 GODINA MLAĐOM: Glumac preljubnik krio da je DOBIO ŠESTO dete, ali jedan OBIČAN detalj otkrio je SVE

Čuveni glumac nije hteo da oda ni da mu je partnerka trudna, ali paparaci su, ipak, uspeli da je uslikaju, a sada je otkriveno i da se porodila!

foto: Profimedia

Glumac Džud Lou i njegova partnerka Filipa Koan, inače 14 godina mlađa od njega, nikada nisu zaista potvrdili da očekuju dete. Ipak, sudeći po njenom trrudničkom stomaku koji je u aprilu bio očigledan, jasno je bilo da čekaju bebu.

 

Međutim, nedavno su se pročule informacije da se Filipa porodila, i to u tajnosti, što je i bilo očekivano. Džud je uslikan kako izlazi iz jedne londonske poslastičarnice, a nosio je tortu sa svećicama ružičaste boje, što je mnogima znak da im se rodila devojčica!

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

 

Podsetimo, Lou ima već petoro dece. Sa koleginicom Sejdi Frost dobio je sinove Rafertija i Rudija i ćerku Ajris, a skandal sa Sijenom Miler, koju je prevario sa dadiljom svoje dece, još nije zaboravljen. Džud ima ćerku Sofiju sa konobaricom Samantom Burk, ali i ćerku Adu, koju je dobio iz kratke veze sa kantautorkom Ketrin Harding. Ovo će biti njegovo šesto dete.