ponovo na lečenju

MIKI MEĆAVA UHAPŠEN I VRAĆEN U KOVID BOLNICU: Tri dana nakon BEKSTVA policija vratila pevača u Arenu!

Pevač Miki Mećava, tri dana nakon bekstva iz specijalne kovid bolnice, uhvaćen je i vraćen u "Arenu" gde je prethodno bio na lečenju.

foto: screenshot

O slučaju je obavešteno tužilaštvo, a na teret mu se stvalja krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

 

Međutim on je dan ranije u videu koji je podelio sa javnošću putem Instagrama  naveo da mu je to "najbolji dan" i da se "ne da".

 

- Drage moje i dragi moji, hvala još jednom svim dobronamernim ljudima na podršci. Ovo mi je najbolji dan otkako je počelo ovo zlo. Hvala, čuvajte se, ali ja se ne dam! - poručio je Mećava u videu.

 

Podsetimo, izvor je otkrio kako ga je policija vratila u bolnicu.

 

- Obradović je danas pronađen i priveden, smešten je ponovo u privremenu kovid bolnicu "Arena" i o slučaju je obavešteno Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Osumnjičen je da je počinio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

 

Međutim, pevač se ovim povodom još uvek nije oglašavao.

Podsećamo, medije je pre nekoliko dana obišla informacija da je pevač svojevoljno napustio kovid bolnicu. Međutim, nedugo zatim oglasio se i Miki i objasnio o čemu se radi.

 

- Osećam potrebu da se obratim svima koji su bili uz mene, davali mi podršku i uz čiju pomoć sam sada mnogo bolje nego pre dve nedelje kada sam zakoračio na Infektivnu kliniku u Beogradu. Ne bih dužio ponovo o istorijatu moje bolesti, pre svega želim da iskažem ogromnu zahvalnost doktorima i kompletnom osoblju Infetktivne klinike u Beogradu na izuzetnom profesionalizmu, požrtvovanosti, hrabrosti, posvećenosti i kompetentnosti - rekao je on, pa nastavio:

 

- Otpušten sam juče sa Infektivne klinike na kućno lečenje uz određenu terapiju. Na moje insistiranje da svratim do Arene da uradim još neki test preventive radi doktor mi je rekao: 'Što se nas tiče, ti si za nas izlečen, dobio si određenu oralnu terapiju, a ti radi kako misliš da treba.' Otišao sam do Arene gde sam uredno primljen i uz konsultaciju sa lekarima Arene shvatam da se na meni ništa neće raditi dok ne bude jutarnje vizite, a možda ni tada zbog velike gužve. U Areni su predivni uslovi i kompletan prihvat zaraženih bolesnika je fenomenalan. Moram da istaknem nešto što je na moja pluća jako loše u tom trenutku uticalo. To je prašina iz vojničkih ćebadi i kreveta, a ja sam jako alergičan na prašinu! Počeo sam teško da dišem i nos mi se zatvorio.