"NE ŽELI DA ČUJE ZA NJEGA"

PREKO OVOGA NIJE MOGLA DA MU PREĐE! Snežana Đurišić raskinula s poznatim ginekologom?

Poznata pevačica navodno nije u vezi s lekarom Vanjom Miloševićem zbog niza uvreda koje je izneo na njen račun, tvrde mediji.

foto: Dragana Udovičić

Snežana Đurišić uživala je tri godine u ljubavi s ginekologom Vanjom Miloševićem, ali je veza završena skandaloznom svađom i to na proslavi kod zajedničkih prijatelja.

 

Pevačicin prijatelj otkrio je za list Alo da je ginekolog uvredio Snežanu u javnosti preko čega ona nikako nije mogla da pređe.


Nedavno su Snežana i Vladimir otišli na proslavu kod jednog od vodećih ljudi Granda. Odlučili su da zaborave na sve nesuglasice koje su imali u poslednje vreme i lepo se provedu, pa su na slavlje stigli nasmejani i raspoloženi. Ipak, i u prvih sat vremena bilo je jasno da par ne funkcioniše kao pre i da malo-malo pa provociraju jedno drugo neslanim šalama — ispričao je neimenovani izvor.

 

 

Sitne provokacije pretvorile su se ozbiljnu svađu na javnom mestu.

 

Iako se njihovo "prepucavanje" u društvu prihvatalo kao šala, Snežani nije prijalo kako se Vladimir ponaša. To mu je jasno stavljala do znaja pogledima, ali on nije prestajao.

 

Haos je navodno nastao u trenutku kad je ginekolog počeo pevačici da prigovara o tome kako je vaspitala sina.

 

Ne samo što ju je prozivao pred svima, već ju je, između redova, nazvao lošom majkom. Pričao je da su loša deca produkt loših roditelja, a onda je rekao i to da Snežana previše pruža sinu koji ne mari za nju i da zna da bi mu ona oprostila čak i da ubije čoveka — do detalja priča neimenovani izvor.

 

FOTO: Sonja Spasić
FOTO: Dragana Udovičić
FOTO: Dragana Udovičić
FOTO: Dragana Udovičić

 

Pevačica je, besna, ubrzo napustila proslavu, a kad je "ohladila glavu", rešila da "da nogu" dojučerašnjem dečku.

 

Iako je Vanja potrčao za Snežanom, ona nije želela da se vraća kući sa njim. Pozvala je taksi i videlo se da je među njima gotovo. Snežana više ne želi ni da čuje za njega. Čini se da je ovog puta među njima stvarno kraj! — kaže prijatelj.

 

 

Pevačica nije potvrdila navode ovog lista.