njen stil

SVILA, SEKSEPIL, NAJČUDNIJA MASKA DO SAD! Alesandra Ambrozio IMPRESIONIRALA Malibu stajlingom za porodičnu večeru (FOTO)

Ona važi za jednu od najlepših žena sveta, te ne čudi što je stalno na meti paparaca, a poslednje fotografije i te kako su privukle pažnju!

foto: Profimedia

Brazilska manekenka i foto-model Alesandra Ambrozio uslikana je u Malibuu na večeri sa decom i bivšim partnerom Džejmijem Mejzurom.

 

Ovaj Viktorijin anđeo važi za jednu od najlepših žena sveta, te ne čudi što je stalno na meti paparaca - a poslednje fotografije i te kako su privukle pažnju!

 

Naime, Alesandra je na porodičnu večeru krenula u seksepilnoj nude svilenoj haljini, a umesto maske u doba pandemije, nosila je - svileni šal! Time se svrstala u one modne znalce koji kao masku koriste najrazličitije aksesoari kako bi bili šik i primećeni. Alesandra je ponela kožnu torbicu preko ramena u braon nijansi i sandale "gladijatorke", a od hladnoće se zaštitila pletenim belim kardiganom. Isto tako, od budnih očiju paparaca štitila se i naočarima za sunce, uprkos tome što je uslikana uveče.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia