krstarenje

ISTU JAHTU SU IZNAJMILI I BEKAMOVI! Kaja Ostojić ovako uživa u LUKSUZU sa Mateom Pavlovićem (FOTO)

Kaja i Mateo su iznajmili jahtu koju je 2019. godine iznajmio Dejvid Bekam tokom boravka u Hrvatskoj i Crnoj Gori.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpska pevačica Katarina Kaja Ostojić već nekoliko meseci je u skladnoj vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem. Nakon kratkog boravka u Beogradu, par je odlučio da plovi Jadranskim primorjem.

 

Kako pišu mediji, Kaja i Mateo su iznajmili jahtu koju je 2019. godine iznajmio Dejvid Bekam tokom boravka u Hrvatskoj i Crnoj Gori.

 

- Kako bi imali maksimalnu privatnost i mogli u potpunosti da uživaju, Kaja i Mateo su danima pravili plan gde će i kako da uživaju tokom boravka na moru. Oni su odlučili da mesec dana provedu krstareći Jadranom, obilazeći manja ostrva. U jednom trenutku agent koji radi zakupe jahti ponudio im je da iznajme na nekoliko dana jahtu na kojoj je boravila svetska zvezda u fudbalu Bekam sa članovima njegove brojne porodice. Njima se odmah dopala ideja, ali i jahta kada su je videli pa su se ubrzo i našli na ovom luksuznom plovilu - objašnjava izvor blizak pevačici i dodaje:

 

 

- Kaja se i te kako dobro zabavlja. Ona obožava vodu i more, pa joj ništa više od toga i ne treba. S obzirom na to da je jahta velika i sa nekoliko spavaćih soba, ona je povela sa sobom najboljeg prijatelja, dok je njen dečko takođe poveo druga sa kojim se godinama druži. Kako bi zabava bila upotpunjena, često im se u toku nedelje pridruže drugi prijatelji, te zajedno sa njima uživaju. Vreme uglavnom provede uz dobru muziku, hranu i piće. Dan je rezervisan za kupanje i sunčanje, dok se uveče usidre u najbližem mestu gde izlaze na večeru i noćni provod. Uživaju u morskim specijalitetima, ali stignu i da obiđu neke od znamenitosti, te su tako obišli čitavu Korčulu i Hvar, zasad. Mate ne voli da se eksponira na fotografijama sa Kajom, te retko možemo da vidimo kako izgleda kada se provodi fudbaler.

 

 

Ostojićeva nije želela da komentariše kako se provodi na jahti koju su svojevremeno koristili Bekamovi, ali zato na društvenim mrežama otkriva:

 

„Malo sunce, malo more, malo sreća... U nedostatku frizera i šminkera“.